B
BAGERISTA
Guest
jel ima ful opremu od audija samo mi gume nejdu uz ovaj znak trebaš staviti niskoprofilne gume sa ripnama
:rolfer::rolfer::rolfer::blackeye,i još mora bit felga s rubom..
jel ima ful opremu od audija samo mi gume nejdu uz ovaj znak trebaš staviti niskoprofilne gume sa ripnama
Lipo,,,,,,,,,sad ga ima i ovaj,,.
To je kao neka sreča..artyman:artyman:
Dobro je da je misterij riješen...........:drinkers:
Dela se ča poli tebe..:blackeye:blackeye,ima ča novega.si dopelja svo drivo doma,,ili imaš još..
a di su one "ljute" pozicje od LED dioda??? to sad svaki audi ima.:mrgreen::mrgreen:
i da definitivno niskoprofilne gume...siroke barem 30cm. Tak da ima prave šlape
čuj Krumpironja dali si prikeljio i onaj glupi trokut na prikolicu jer ti se ovaj ni nevidi od visine drva i sretan si što kod tebe ne ide murija sa vagom garant bi te hebali zbog pretovara po osovini prikoliceartyman:artyman:
Onda si sretan,,,,,,,,.....:supz::supz: i nazdravi u to ime,,,artyman:artyman:jer vijeruj mi da ovdje deru ko svinjemada im za neke stvari dam pravo............:roll:
Molim da me zoveš,,,,,eurobagerista:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ali nečemo o tome,,jer ovdje nije mijesto tim stvarima,,,,mi smo ipak ozbiljni poljoprivrednici,,,delavci,radnici,,ili bi ga rekli kolege,,,,,,,,,,,,,artyman:artyman: