• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpironja

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ahah,nez di da pocen sladoled radim doma sam imam domaca jaja pa mogu,imam i zlahtine tako da imam i toga,isti za koga radim u VB ima i ovce tako da mi ni janjetine ne fali...U zivotu je najbitnije poznavat određene osobe i svega ces imat!

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Ahah,nez di da pocen sladoled radim doma sam imam domaca jaja pa mogu,imam i zlahtine tako da imam i toga,isti za koga radim u VB ima i ovce tako da mi ni janjetine ne fali...U zivotu je najbitnije poznavat određene osobe i svega ces imat!

Zašto mi ovo liči na riječi neke sponzoruše????????:rolfer::finga:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Eto sponzoruša je preorala svoje polje nije neš...jbg plitka zemlja

I slika s najviše točke u selu...vidi se cijeli otok pa tako i crikvenica i novi...ugl kirija,slike od jučerašnjeg požara...bilo je na televiziji,moje selo je cijelo bilo u dimu i pepelu...danas svi peremo aute

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
to oranje mi izgleda ko da su one tvoje koke čaprkale:lol::lol::lol:šalim se dobro je jer znam da je zemlja jako suha i da plug neide duboko........pozzzzzzzzz

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
to oranje mi izgleda ko da su one tvoje koke čaprkale:lol::lol::lol:šalim se dobro je jer znam da je zemlja jako suha i da plug neide duboko........pozzzzzzzzz

Zar nisi vidio onaj njegov uteg,ono remek djelo modernog givitarenja????:prayer::rolfer:

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
e da jesam kak neb vidio takvo što a tek komad što je pooro.........ja mislim da ima 200m2:prayer::prayer:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Hahaha vidi ti njih mene se nasli zajebavat...inace mesto je od 350 m2 hahah a uteg...jbg da je bilo večeg bi ga stavio ali nevalja ni da je previse...

Na vrh