• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpironja

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Jesam za divno čudo ovoga sam sam radio...evo jesam ide dosta dobro sutra počinjem s vađenjem

Radi lijepo veliku brazdu...

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Ovih par krtola zoveš krompir :rolfer: i to kao dobro rodio???????:rolfer::partyman:

I kakav je to plug koji ponovo zaorava krompir :axe:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
ma ko kaže da nema krumpira ;) ima ga...samo treba pogodit one pijane redove da bi ga izvadio :lol:

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
tomo522

ma ima krompira kod ,,krompironje,, samo vi nevidite dobro:supz:a nemože ga ni bit nešt puno u onom kamenjaru:D

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Krumpironja jel ti znaš plivat ? Pa ljudi se trgaju za more i ljeto a ti ili si na traktoru ili na forumu daj malo koju slikicu od mora i turistkinja a ne samo pluge slikat .:vragek:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Krumpironja jel ti znaš plivat ? Pa ljudi se trgaju za more i ljeto a ti ili si na traktoru ili na forumu daj malo koju slikicu od mora i turistkinja a ne samo pluge slikat .:vragek:

vidiš da traži krumpir po onom kamenju.....:lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085

Evo zadnji poslovi se sređuju u subotu je ljetno pranje traktora i onda men neče bit obečaje bit cu zemlja zrak hahha ali slike cu zadrzat za sebe...nesto ste slabi sa zvjezdicama tak da jbg elita uziva hahhah...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Evo mene judi moji doso sam vam na forum hahaha
Nis od godisnjeg kod mene to ne postoji,nazalost tako je
Nego,evo par slika od radova od proteklih par dana...

Prvo sam ga bio opro u nadi da ga vise neču zaprljat

a onda je frend zvao da bi mu trebalo pomoč oko vađenja krumpir,isti fredn od lani sta sam mu vozio krumpir sa SS sada sam sa tomicom

Nakon toga opet poziv u pomoč,ali ovaj put očeu neču moro sam zaprašit tomeka

A onda kad je več bio zaprašen sam natsavio normalno s radovima
Originalan ulaz

Tu sam također vadio krumpir

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Nakon čega je sljedilo oranje,ovo rađeno ovako duboko nikada kosada samo na ruke

i jedna slika pluga,i danas ga moram koristit hahah toliko o tome da moj tomica može bit čist

Posljednje uređivanje:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
pa nemaš traktor za izložbu nego za delanje, bitno ti je na njemu da tu i tamo malo opereš sami motor i pogotovo cilindar da ima šta bolje hlađenje i gas.

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Krumpironja,kako ti naplaćuješ radove u ovim mićim njivama,,,po kvadratu ili ???
Blago tebi tvoje su pare :rolfer::rolfer::partyman:

Na vrh