• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
886
Ako ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,656
Ako ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.
Gle,momentalno je i moj na lancu jer mi je na ogradi napravil već oko 300 eura štete. 7 let je bil ko bubica,a sad ak je prosti,više je po selu neg doma. Plus toga,doma sam na magistrali i sva sreća da ga još niko nije z autom pogodil. Zval sam veterinare da ga eutanaziraju. Odgovor je da zdravoga pesa nebreš dati uspavati. Znači ili lanc ili dati još 500 eura min za boks. A kaj bu onda čuval? Sebe v boksu. Ak i tu frajer ne najde rješenje

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,814
Sam nek slikaju ja ga sam pustim pa im nebode više palo na pamet tak nešto.I cigiči su pitali i bili dosadni ali ih više nema na dvor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,112
Ljepotica i zvijer, pa vi sami odaberite koji je koji :unsure:
Dobar bu buduči Muhanicar,makina radi a mališa nema straha. Skoknul je samo da baci oko jel bu sve stalo.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,123
Ljepotica i zvijer, pa vi sami odaberite koji je koji :unsure:
Dobar bu buduči Muhanicar,makina radi a mališa nema straha. Skoknul je samo da baci oko jel bu sve stalo.

Ja bi rekel da su to dva ljepotana. Samo nek pripazi na rep da mu ga ventilator ne vlovi jer mi se čini da stroj dela dok on vrši kontrolu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,112
Svaka čast Muha i tebi i asistentu:)(y)
Hvala.

Ja bi rekel da su to dva ljepotana. Samo nek pripazi na rep da mu ga ventilator ne vlovi jer mi se čini da stroj dela dok on vrši kontrolu.
Mene nekak više strah da ga struja ne ubije.
A stroj se ne gasi kad jednom upali, ko oni avioni kaj se u letu pune....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,123
Na takvim strojevima je struja ubitačna. To svi znaju, izgleda osim mačka. Omotaj ga za svaki slučaj izolir trakom dok traktor ne ode iz dvorišća. :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,112
Nejde on više od mene nikam.
Njemu je ovde (traktoru) ko Jeremiji ili ti Zadri u bolnici.
Uvijek betežen a doktor mu je pri ruci...... makar ga izlječiti ne može.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,887
Čini mi se da on baš nema osjećaj da je narasao :):love:
Baš tak. Ovakvog još nikad nisam imao. Taj bi se samo igrao. Nije bitno tko ulazi u dvorište samo nek se hoće igrati 🤣

Na vrh