Gle,momentalno je i moj na lancu jer mi je na ogradi napravil već oko 300 eura štete. 7 let je bil ko bubica,a sad ak je prosti,više je po selu neg doma. Plus toga,doma sam na magistrali i sva sreća da ga još niko nije z autom pogodil. Zval sam veterinare da ga eutanaziraju. Odgovor je da zdravoga pesa nebreš dati uspavati. Znači ili lanc ili dati još 500 eura min za boks. A kaj bu onda čuval? Sebe v boksu. Ak i tu frajer ne najde rješenjeAko ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.
Sam nek slikaju ja ga sam pustim pa im nebode više palo na pamet tak nešto.I cigiči su pitali i bili dosadni ali ih više nema na dvorAko ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.
Čini mi se da on baš nema osjećaj da je narasaoRastemo 🥰
View attachment 77621
Hvala.Svaka čast Muha i tebi i asistentu
Mene nekak više strah da ga struja ne ubije.Ja bi rekel da su to dva ljepotana. Samo nek pripazi na rep da mu ga ventilator ne vlovi jer mi se čini da stroj dela dok on vrši kontrolu.
....bar dok ne ode z grunta 🤭A stroj se ne gasi kad jednom upali
Baš tak. Ovakvog još nikad nisam imao. Taj bi se samo igrao. Nije bitno tko ulazi u dvorište samo nek se hoće igrati 🤣Čini mi se da on baš nema osjećaj da je narasao