• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
875
Ako ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,556
Ako ovi zastitari zivotinja vidiju da je ovaj cucek na lancu, naj... budete. Pri meni u selu vec idu ovi "ljubitelji zivotinja" (citajte psihicki neuravnotezeni) i slikaju s ceste i zajebavaju i prijete tuzbama.
Gle,momentalno je i moj na lancu jer mi je na ogradi napravil već oko 300 eura štete. 7 let je bil ko bubica,a sad ak je prosti,više je po selu neg doma. Plus toga,doma sam na magistrali i sva sreća da ga još niko nije z autom pogodil. Zval sam veterinare da ga eutanaziraju. Odgovor je da zdravoga pesa nebreš dati uspavati. Znači ili lanc ili dati još 500 eura min za boks. A kaj bu onda čuval? Sebe v boksu. Ak i tu frajer ne najde rješenje

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,730
Sam nek slikaju ja ga sam pustim pa im nebode više palo na pamet tak nešto.I cigiči su pitali i bili dosadni ali ih više nema na dvor

Najnoviji postovi

Na vrh