• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
642
Ne. Otkad svaki dan kad dođem s posla popravljam pastira, a ovce me drugi dan dočekaju van pastira.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,284
Ako misliš da je dovoljno kupiti ovčara i baciti ga među ovce, gadno se varaš. :D Evo imam dvojicu komšijskih, apsolutno ih boli ćuna za ovce, mogu sve pobjeći, neće ni zalajati. Treba im neki trening, a onda skoro svaki može čuvati ovce.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,539
Kolega ima oko 30tak ovaca. Jedino rješenje bilo je kupiti armaturnu mrežu i pričvrstiti ju na stupove

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
642
Ma ne rade one sada nikakvu štetu nikome, ali mi pastir bace na zemlju i nemam zaštitu od predatora noću. One opet vrate u štalu. Kad ih ošišam, nema šanse da diraju pastira. Ali sad su vunene i ne tuće ih dovoljno. Nabavit ću hrvatskog ovčara ili border collia, pa se nadam pomoći od njih.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,354
Više hrvatski ovčari neće čuvati ovce. Navodno da su počeli uvoziti pakistanske ovčare koji su se pokazali boljima i jeftinijima. Druga opcija je povezati ovce štrikom. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh