• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
642
Ne. Otkad svaki dan kad dođem s posla popravljam pastira, a ovce me drugi dan dočekaju van pastira.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,284
Ako misliš da je dovoljno kupiti ovčara i baciti ga među ovce, gadno se varaš. :D Evo imam dvojicu komšijskih, apsolutno ih boli ćuna za ovce, mogu sve pobjeći, neće ni zalajati. Treba im neki trening, a onda skoro svaki može čuvati ovce.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,537
Kolega ima oko 30tak ovaca. Jedino rješenje bilo je kupiti armaturnu mrežu i pričvrstiti ju na stupove

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
642
Ma ne rade one sada nikakvu štetu nikome, ali mi pastir bace na zemlju i nemam zaštitu od predatora noću. One opet vrate u štalu. Kad ih ošišam, nema šanse da diraju pastira. Ali sad su vunene i ne tuće ih dovoljno. Nabavit ću hrvatskog ovčara ili border collia, pa se nadam pomoći od njih.

Najnoviji postovi

Na vrh