• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

K

KRESO

Guest
Re: Kuæni ljubimci

gle alene vidim da te pati ovo sa stavljanjem slika i ja sam tu grješio gdje i ti
ovako kad odeš na imageshack i kad odabereš sliku i namjestiš veličinu 600x800
i onda klikneš na hostit i omda ju on uplouda i sad ono naj važnije on ti ponudi
thumbnail for forums 1 ili 2 e kad to vidiš onda sa kotačičem na mišu odi dolje dok ne naiđeš na HOTLINK FOR FORUMS 1
dakle bitno je otići dolje jer se nevidi odmah već je dosta niže to je i mene dosta dugo jeb.. jer se nevidi odmah pozdrav i pokušaj to napraviti inače ćeš bobi živce potrgati ;)

B

Bobo

Guest
Re: Kuæni ljubimci

KRESO kaže:
gle alene vidim da te pati ovo sa stavljanjem slika i ja sam tu grješio gdje i ti
ovako kad odeš na imageshack i kad odabereš sliku i namjestiš veličinu 600x800
i onda klikneš na hostit i omda ju on uplouda i sad ono naj važnije on ti ponudi
thumbnail for forums 1 ili 2 e kad to vidiš onda sa kotačičem na mišu odi dolje dok ne naiđeš na HOTLINK FOR FORUMS 1
dakle bitno je otići dolje jer se nevidi odmah već je dosta niže to je i mene dosta dugo jeb.. jer se nevidi odmah pozdrav i pokušaj to napraviti inače ćeš bobi živce potrgati ;)

Sad kad uhvatim vremena, napisat cu vodic za postavljanje slika kako treba. Na ovim uputama mislim da nisam napisao nista za postojanje RESIZE opcije. Ja ju stalno koristim, a sve slike koje stavljam, su u rezoluciji 1600x1200, a imageshack server ih sam smanji na odabranu velicinu, u ovom slucaju 800x600. Jedan klik vise, a bude puno bolje. Jucer sam nekome obrisao slike nekog oranja, jer su sve bile u thumbnails stavljene, a rezolucija 640x480...

Takodjer u trenutnim uputama pise da se vece slike od 800x600 stavljaju u thumbnails, i tu sam u pocetku ja pogrijesio...

Mislim da cete se moci navici svi, kad se napravi vodic za postavljanje slika jedan kako treba i sve po finim koracima. Za sada neka bude ovako, a kad vremena uhvatim, doci ce do nekih promjena.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Ovo je pas sada kada je snjeg došla je na svoje i uživa u njemu.čak je znala da po noči spava van svoje kučice i pusti da ju pokrije snjeg
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

R

ROKI

Guest
Lijep pas. Takvog je žena imali i nažalost udario ga je dostavnjak i na mjestu ubio. :(

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Roki biti če štenaca jedanput ja se nadam i planiram si ostaviti jedno muško,do tata čemo se sigurno vidjeti pa se dogovorimo za koje štene

Z

zrine892

Guest
preko ljeta sam isao kod jedne bake da vodim toga psa na kupanje...ali bio je muski...do karasice nemoram uopce pedalirati a natrag nebi isao da neznam kako da ga tjeram...onda sam imao štapa i na vrh štapa povezana gumena patka koje je to grizao...i da vidis...i to je uvijek funckioniralo...

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Evo još jedan moj ljubimac ovaj je stariji od nekih članova foruma :lol:
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

H

huki

Guest
Obrisan neispravan link.

Evo i mojeg ljubimca.
Samojed star 2 godine.
Velika maza i ljubimac čitavog sela.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
jel ima netko kakvih iskustva sa dobermanima,,,naime imam dobru ponudu da ih kupim 250eura svaki muski 2 komada..trebaju mi za cuvanje vinograda i da teraju zeceve...

Na vrh