• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

K

kju_

Guest
Ljubimci?

Evo, mačka i minimalno 2 mačića cijele godine:

Kunić Bruno:
bruno.jpg

Tarantula, Max

Škorpioni, komada 2

Normalno, i živa hrana za njih ali ju ne vodim pod ljubimce već samo nužne nuspojave :mrgreen:

E

E.T.

Guest
:shock: Krasni su ti ovi zadnji ljubimci, Kju! ;)

Evo slike kuje Cifre i sada dva mjeseca starih štenaca. Mislim da im je vrijeme za prodaju! Ženke 1.000,00 kn, mužjaci 1.500,00. Cifra ima odličnu rodovnicu i najbolje ocjene sa jedne izložbe, mužjaku nisu nikada vadili papire - služi onome čemu i treba, obilazi stotinjak ovaca i jedno pola sela! Prekrasan je veliki tamni primjerak sa bijelim prsima i izuzetno dobre naravi. Kada ga Cifra odluči pustiti malo u dvorište, fotografirati ću ga. Trenutno nije raspoložena za njegove ideje! ;)

cifraitenci1.jpg

tenci17.jpg

tenci6.jpg

tenci2.jpg

tenci3.jpg

tenci20.jpg

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Puki, taka hauba je kod mene uvjek isti slučaj...kako mačke vole odat po auto, to nije normalno...

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Ha gije se zvjer!Paše mu :twisted: :twisted: :twisted:
I nema ljeka protiv toga jedino da prevežem psa za felgu :shock: :shock: :shock:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
puki22 kaže:
Ha gije se zvjer!Paše mu :twisted: :twisted: :twisted:
I nema ljeka protiv toga jedino da prevežem psa za felgu :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
evo mog ludova

zyh860.jpg

1zogocz.jpg

s16j53.jpg

295s5eg.jpg

i video jedne male borbe
[youtube:ljqnstxq]7c0-Z06GnfA[/youtube:ljqnstxq]

K

Krešo

Guest
Ja imam zeca mužjak njemacki sarac star evo sad ce 1 godina teži malo vise od 3.5 kile :D
slike uskoro :roll:

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Krešo kaže:
Ja imam zeca mužjak njemacki sarac star evo sad ce 1 godina teži malo vise od 3.5 kile :D
Samo

C

Chajks

Guest
evo ga, moj Aljoša u mladim danima 8)
Obrisan neispravan link.

K

Krešo

Guest
zvona kaže:
Krešo kaže:
Samo

pa nazalost da nebavim se s tim pa imam jednog

C

Chajks

Guest
njet, nisam papire vadil za njega, dobil sam ga na poklon jer je bio iz prvog legla :)
Nažalost, nemam više toliko vremena za njega koliko bih htel pa mi je cucak malo potišten i zdebljal se ko prase jer ga ne istrčavam... :mrgreen:

T

toni333

Guest
Ja imam zeca mužjaka star je 11 mj. i ima oko 2,5 do 3 kg slike stižu koš malo :D Imam i psa (kuju) mješanac irskog setera :mrgreen: Slike isto uskoro

K

Karlito

Guest
privatnu bolnicu imaš a..baš ti je ljepa micka ona naranđasto bjela,trebam svoju poslikat,pozira ko menekenka :mrgreen:

J

jokapz

Guest
Evo ovog mog neradnika... nevolim mačke al kad god prolazim pokraj njega moram se malo poigrat s njim....

Najnoviji postovi

Na vrh