• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

K

Karlito

Guest
ŠANANA preljep ti je novi pesac..baš je slatkini mali
toma mačka ti ima ubojit pogled

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Luda je ko puška. Ta se mazi kad ona hoće, inače krvave ruke

K

Karlito

Guest
e takva je i moja,i još ju smiješ samo po leđima i glavi gladit jer drugdi nepaše i onda odmah vadi kađe i grebe ako se krivo podraga..izgleda da su si neš u rodu samo moja nema takav ubojit pogled

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
@breza: zašto ti je sivko krepao???
@toma:mačka ti je strašna!!!! :blackeye :blackeye

A

AGRIPLUS65

Guest
Evo i mojih ljubimaca

Čupac, ili Čupko,
njega ne j..e ni 5% hoče se tko snjim mazit ili ne ide na silu, taj bi se samo mazil

mi se kartali, a on nam smetal pa ga nismo htjeli tjerat

ovde nismo imali pametnijeg posla

Pino
taj mačak ima čelićne živce, njega volimo drepat pa on onda beči, to nam je bila zabava ove zime, on se ne voli mazit kad pokušamo onda beči(tako smo otkrili tu vrstu zabave) jedino ako ga češkamo po glavi, onda je za.
neke od njegovih poza u kojima spava

I sestrina Bajčika
divlja zečica, zamalo je bila faširana, kod nas je već 3 ili 4 godine, kotila se jednom kad smo još imali i dva muška, zaj... smo se pa smo onog sposobnog poslali u škrinju, a onda je i drugi doživio istu sudbinu, sad je sama

ovo su mali, slikani odma drugo jutro kad se okotila

ima tko ideju kak bi izgledalo da ju probamo sparit sa pitomim, jer divlji se legu obučeni, a pitomi ne.

Cuku ću posle stavit kad ga slikam

breza

Član
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
744
Marko355 kaže:
@breza: zašto ti je sivko krepao???
@toma:mačka ti je strašna!!!! :blackeye :blackeye
ma nije krepal samo taj može spavat za plaču,prvo je zaspal pa mu je glava visila dole onda sam mu dodal drugi stolac jer mi ga bilo žao :D da micu ne bi bolio vrat,

K

Krešo

Guest
e kak si uspio nabaviti divljeg zeca
jesi ga kupio ili ulovio :lol:

A

AGRIPLUS65

Guest
kad se kosi trava onda ih uhvatimo dok su još mali, ovog na slici je sused uhvatil, a kako je taj dan vidil da doma imam jednog onda ju je donesal meni, da nije bila prestrašena ne bi ju uhvatil jer je bila već dosta velika. Baš je strašna, da vidiš kak gleda ako joj mama zaboravi dat mlika, od kad je pri meni obavezno dobije mliko ujutro i navećer, a kad ima telića onda i u podne. Moramo ju snimit kak jede trešnje, to trebaš vidit , ogloda cijelu košticu i sam ju pljucne van. :lol:
Ti se zeci mogu jako pripitomit, imali smo jednog prije nje, nosili smo ga bez problema u rukama, ali nju ne ona je imala loše društvo.
Ti divlji zeci kaj su kod nas su napola pitomi jer oni prvi kaj su došli bili su iz uzgajivačnica pa ih je lovačko društvo pustilo da se razmnožavaju, ali da su oni pravi divlji kao nekad onda vjerojatno ja danas nebi imal divljeg zeca u dvorištu.

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
ma bolje i tarantula nego neka zmija ili guster.. :)

cime ju hranis? misevima? :lol:

slatky

Član
Tu od
28 Tra 2008
Poruka
222
ma sad je izobilje hrane pa je hranim zidnim gušterima, velikim muhama i skakavcima

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
:shock: fala lijepa, to bi kod mene samo sjekiru moglo dobit ;) ;) ;) :shock: :D

Najnoviji postovi

Na vrh