• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
Bobić kaže:
Piatren :finga:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
pixa93 kaže:
ja imam kucnog ljubimca psa astora.jako je mali i ima 106 kg
Sad su kolinja, pa pripazi na njega, da nebi komšiji usfalilo mesa...

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
ekser bi trebao biti lovni terijer, nemam papire, dobio sam ga od susjeda, a đoko je čistokrvni križanac terijera i ko zna čega.

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
de nabaci sliku da vidim je, moj kolega je uzeo brata od eksera, a on je barem duplo čupaviji, jer im je mama jako dlakava, a tata ima više glatku dlaku.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Evo slika, ovo su slike stare 2-3 godine, tu je tek dosla pa je bila jos mršava i neuhranjena.
Imam doma i kuju rotvajlera, ali nemre nis protiv ove male, ovo ljeto je stjerala u kut ogromnu kuju tornjaka i nije ju nikud pustala.
Mala je zvijer, ne boji se 10X večeg psa.
9150481.jpg

9150484.jpg

9150487.jpg

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
lijepa je, al mi je nekak mršava. moji su se ugojili u zadnje vrijeme, bilo je kolinje piceka par dana zaredom, pa su sad ko baloni, a to što je opasna, to je krv. moji obadvojica su takvi opasni, nesmije nitko u dvorište, došao je strujar očitavati struju, dođe đoko do njega, uhvati ga za nogavicu i legne, i nepušta ga dok ja nisam došao.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Kak barataju sa živom domaćom peradi :mrgreen: Ima perja po dvorištu :blackeye Strašni su to psi, jako opičeni i ratoborni, stvoreni za u lov

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
znaju nekad naganjati kokoši, ali nikad ne da bi ubili, a za ić u polje, to su strašni. ima poljski put preko puta moje kuće i kad upalim traktor, svi 4 čekaju postrojeni za ić u polje, ili u šumu ako se ide, strašni su, al mali ekser još je blesav pa kad orem trči pored traktora pa moram poziti da ga ne pogazim, jednom mi je pao u brazdu pa sam ga zaoral napola, al samo se streso i izašo van. al za miševe je pravi, ova trojica ostala skupa nisu ko on sam za lov miševa. kojega ulovi, onda ga donese na kućni prag, pa mama šizi.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Da tu je mršava, tu ima oko 4 kile, sad ima oko 7.5. Dosla je kao lutalica, pa sam ju nahranil i vise nije htjela otić, pa smo ju zadržali, super je.

Neznam kak tvoji, dal ih smijes dirati kad im das hranu? Ovu ne smijes ni pogledat, odma se ljuti, sad neznam dal je to zato kaj je bila lutalica, ili joj u krvi to, inače svojim rotvajlerima mogu uzet hranu iz usta i nista se ne bune.

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
a to je sve tak tak .... ja sam nabavio 2 one "limuzine" kako ih zovu ! mali a dugački .... ! tek ih je čovjek odbio od kuje a tako mali .... slatki ... a imam malo mače .... kada se mačka okotila i čim je progledalo pošto je bilo jedino bilo je debelo ... uhhh da vidite koliko široko a male noge .. heheh i sad kad je odbija mačka malo je mršavija ali ide .....

a imam 4 mačke i 2 psa ! uslikat ću ih pa staviti na forum .... a ako hoćete imam "crveno" malu svinju .... baš je čudno ima 2 krave i tele 14 zečeva ..... biba tota kokoši ... samo recite i uslikat ću ....

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
mario kaže:
Da tu je mršava, tu ima oko 4 kile, sad ima oko 7.5. Dosla je kao lutalica, pa sam ju nahranil i vise nije htjela otić, pa smo ju zadržali, super je.

Neznam kak tvoji, dal ih smijes dirati kad im das hranu? Ovu ne smijes ni pogledat, odma se ljuti, sad neznam dal je to zato kaj je bila lutalica, ili joj u krvi to, inače svojim rotvajlerima mogu uzet hranu iz usta i nista se ne bune.
nema diranja dok jedu, pogotovo najmanji, nekad znam ih tak zezat jer znam da me neće ugrist, al ljute se odmah.
tu je ekser dok je bio mali

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
[youtube:lgi2zth9]hLvusSLyKmU[/youtube:lgi2zth9]
[youtube:lgi2zth9]oCMLvXCNv4E[/youtube:lgi2zth9]

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Hehe, kako se ljuti, isto tako moja, budem i ja snimio kad joj jesti dam. :lol: :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh