• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,727
Treba ih hraniti pa neće raditi štetu. Obožavaju mladi, nasjeckani kukuruz i to u većim količinama. Kada su siti onda se ponašaju kao kućni ljubimci.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,730
Već su siti, srušili kukuruz kod susjeda pa došli malo kod mene u obilazak...Ja ovdje tu više ne sadim-sijem ništa, samo ih fino pustim da prekopavaju ugar i maslinik.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,729
Treba ih hraniti pa neće raditi štetu.
S ovim se slažem,a i mogućnost za dodavanje substanca za "slučajna" uginuća je izvediva, pa čak ne treba biti za uginuće,može ono biti substanca koja će im umanjiti ili poništiti plodnost.

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,727
Ministar je naredio, sve svinje će se eliminirati na njegovu zapovijed. Lofci ih već fataju na sve strane. Mali problem je što su svinje inteligentnije od brojnih ministara i političara, a najvjerojatnije i od lovaca.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,119
Izgleda da si opet u pravu :ppozdrav::ppozdrav:

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,615
Uglavnom treba smanjiti broj svinja...zato taman one po selima...jednostavnije je i brže :rolleyes:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,119
Nije baš tema, no moram primijetiti da bude svo to meso narod pojeo... Pa onda budemo se čudili ko pura dreku, zakaj tolike gužve na zdravstvene preglede...
Toliko od mene, živi bili pa zdravo jeli...
Kakva svinja takva mast...

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,012
Ništ se vi nebojde svaka ustriljena divlja svinja bi trbala iči na veterinarski pregled,(uzorak)

Najnoviji postovi

Na vrh