• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
985
obrambeni položaj, spremne za ugriz...
Fino na zoom poslikaš i makneš se s puta. Ipak si ti na njihovom terenu. Ne bojim se zmija, one su dio univerzuma, no imam respekt prema njima. Pogotovo otrovnica. Ne ubijam ih poput nekih frikova kojima je i bjelouška otrovna. Ugrizla me ( prije par godina ) bjelica ( Eskulapova ) između palca i kažiprsta desne ruke dok sam živicu šišal. Nisam ju ni skužil, samo sjena i onaj osjećaj čudni da nekaj nije kak treba. Lijepo me čopila,zagrabila muški, nema šanse da se zmakneš dok ona ko feder poleti, oteklo je malo, otišel na hitnu a hitna na intervenciji. I na kraju sam dezinficiral doma i spat. Drugi dan su se samo zubići vidjeli. Točkice. A nisam ju riješil života. Mada mi žena rekla da je sigurno krepala sirota od mojeg otrova :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh