• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,486
gricko 1.jpg
Najstariji je, ali se jako boji pucnjave. Ostalo dvoje je na verandi, ali on se ne miče iz dnevnog boravka . Tu je najsigurniji. Mali Švrćo više ništa ne čuje pa ga više ne moram sklanjati u garažu za vrijeme pucnjave. Valjda budu i to jednom zabranili u potpunosti. Pa kaj nije dosta samo alkohol? Čemu onda još i pucati?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,332
Kraj lijeve može top pucati. To nju uopće ne plaši.

Desna se prije panično bojala pa smo ju zatvarali u sobu i radio puštali da koliko toliko ne čuje.

Ali sad kad ima 18 godina nit vidi nit čuje pa joj je tako svejedno što se puca 🤣🤣🤣
1000055671.jpg 1000055670.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,343
Valjda budu i to jednom zabranili u potpunosti.
Nadam se da ti je jasno da ta zabrana nebu dobar odabir (kak ni jedna zabrana nikad nije i nikad nebu dobar izbor).
Zato jer se onda vračamo u našu mladost a to su onda naprave domače izrade.
Karabit, struganje salitre sa zidova pa miksanje.... urea...... šibice.....

Ja znam da bi tebe najviše zabolela upotreba ključa od kleti.... koliki su se podrapali zbog raznoraznih slavlja a kučnih ljubimaca je bilo i onda. Možda i više nego danas.... pune štale blaga....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,486
Je kaj je je. I ja sem bil mlad i bedast. Sve se to koristilo. Samo je ključ bil od podruma dok se nije napravila bolja i jača naprava. Je, bil sem mlad i bedast. Ve više nisam mlad, ali nisam baš ni puno pametniji. Ali dok čovjek ostari onda postane više osjetljiv.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,343
Čovek se rodi bedast i ode još bedastiji ali starost, to je nekaj kaj postoji samo u našim glavama... ;)

Nažalost, ja sam bez svojih ljubimaca ostal ovo leto. Jednog odnesla bolest, a dugog starost.
Ostale su samo uspomene i naravno hrpa slika...

Najnoviji postovi

Na vrh