• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,729
a onda je pobiga ili otiša ća ili diga sidro ili ufatija maglu.... jebi ga, ufatia petu brzinu .... malo čudno za "Dalmoša", njih obično lovi fjaka, čak i pije spavanja :hahah: :ppozdrav:(y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,729
Ovaj je iša ća prije sunca, oko 7 sati.
Pa u kojoj si ti to Dalmaciji, da nisi u Pensilvaniji uslikal tog puža muža, na onom vodoskoku :unsure:
pri nama sunčece pokaže svoje zrake malo poslje 5

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,086
Oko Šibenika.
U 7 je bilo ugodno prohladno, sad 29 u zavjetrini.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,729
Oho, da se nisi sa @Deda Marek sakril u zavjetrinu ;) (y)
Meni se pari da je nekak još zima, za izležavanje možda i ne, ali kad pripeče onda se treba ohladiti, a more je garant još mrzlo, za moj ukus mrzlo.
Mada sad je raj dole, još desetak, možda petnejst dana, a onda je kraj sezone za mene. Samo kupanje na dan prolazi, ali odmora i šetnje nema.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,086
Ne bum niti blizu moru...nit me ne veseli.
Jedino me veseli kaj jo nisu gužve.

Najnoviji postovi

Na vrh