• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kućni ljubimci

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,050
Ekipa dajte ideje za izradu kućice za psa? Uskoro mi dolazi mladunac njemačkog lovnog terijera. Pa bi mu izradil novu kućicu. Koji materijal koristit?
U staroj bude ostal ovaj pas kojeg sad imam, i nakon njega ide u smeće. Od običnog drva je napravljena, gore na krovu lim.
Dal da koristim sendvič panele? Pa da bude neka izolacija bolja kroz zimu?
Kak imate vi riješeno za svoje ljubimce?

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,105
Ja imam od sendvic panela, ali moja nece boraviti u njoj. Ionak je stalno pustena, ali i kad se zatvori u boks, nece u kucicu.
A ak je svabu, onda gusnatu kucicu mu napravi jer ove ostale bude pogrizel u trijesce 🤣

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,540
Kak imate vi riješeno za svoje ljubimce?
Ovak je to bilo:
Sin je malo iz šale, ušao u novu kućicu za našega tadašnjeg peseka.

DSC00986.JPG

I onda se pesek naluknul, z kućice.

DSC00987.JPG

Mljac...

(Još je živa ta ista kućica, morao bi joj remontirati pokrov i nabaciti šindru.)

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,105
Ja mislim da joj jednostavno nije sila biti u njoj kad moze spati na tepihu od ulaznih vrata. To malo kaj provede u boksu, ocito se nije bi priviknula i naucila na nju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,736
Njemački lovni terijer nije ljubimac, to je radni pes za aktivnog gazdu lovca ili krivolovca :ROFLMAO:
Zafrkavam se malo ali ta vrsta pesa stvarno nije kučni ljubimac. Pravi pas samo treba od malog puno raditi sa njim.

@plus dobra kuča, možda malo prevelika za zimu, ali sa odlično smještenim vratima u stranu.
Tak mora ulaz za pasju kučicu izgledati, a ne kak mnogi na sredini ulaz naprave (y)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,540
Znao sam da bude to veliki pas i bio je, crni vučjak.
Za zimu je kod mene, na podrumskim limenim vratima, izrezan otvor skoro takve veličine kak' je i na toj kućici i preko njega je obješeni nekakvi gumeni tepih, tak da i pas i naše mačke mogu u toplinu, podruma, kotlovnice. Mačkama supruga složi krpeni ležaj pod plafonom, na vrhu drva, a pas je pokraj peći za centralno. Tak' funkcioniramo godinama. Oni se međusobno kod nas ne svađaju, zašto, kako, nemam pojma. Koriste i istu posudu za vodu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,736
Kolega je otišel korak dalje. Ima kučnog mačka (maček se zove svječica :hahah:) i naravno brigu sa njim pošto spava u kuči.
Dal je ispiliti vrata i ugradil kaubojska gumena vrata ali su se naklatili selski mački na jelo i pilo. Onda je dal ugraditi mala čipirana vrata, a mačku ogrlicu s čipom i sad samo svječica može unutra van.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,540
Počeli smo više brinuti o kućnim ljubimcima, nego o sebi.
Ma zapravo nije to ni tako loše. Naše mace i pesek uživaju i mi u njihovom društvu i svakodnevno pokazanoj pažnji i privrženosti prema nama.

A po pitanju hranjenja tuđih mačaka, na žalost da i mi imamo uljeze "na naše mjesto gdje hranimo naše mace", dolaze k nama od nedalekih susjeda, pa od šogorice prve nam susjede itd.

Dragi su nam jedino dolasci ježa, pred neku godinu je znala mama jež dopeljati dva mala, na posudu s ostavljenom hranom. Ove godine viđamo jednog velikog po dvorištu.
To da, ali da uz naše dvije, hranim i tuđe mačke, to ne, to mi se ne sviđa.

Najnoviji postovi

Na vrh