• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ali orginal je iz Modene
Iz Modene sam nekad točkiče vozil... e to su bila vremena, a u Modeni je muzej Enza Ferraria kojeg sam posjetil 🥳
Da sam znal i octa bi si kupil da probam taj specijalitet

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Za doručak sam jeo cvrtje.

Da Vam olakšam ili otežam prepoznavanje 😏🙃 što je zapravo to, da spomenem, da je moj otac puno put spomenuo: "da su negda, on i njegov vujec, dok su bili v goricama, znali si na trimfusu speči cvrtje" .
Hm 🤔 sad sam još i trimfus spomenuo?
Kuhinja, kaj su negda jeli naši stari 🙂👌.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Za doručak sam jeo cvrtje.

Da Vam olakšam ili otežam prepoznavanje 😏🙃 što je zapravo to, da spomenem, da je moj otac puno put spomenuo: "da su negda, on i njegov vujec, dok su bili v goricama, znali si na trimfusu speči cvrtje" .
Hm 🤔 sad sam još i trimfus spomenuo?
Kuhinja, kaj su negda jeli naši stari 🙂👌.
Za nas koji smo z tvoje grabe to nisu nepoznanice. Čak bi mogel i trinfusa doma najti da malo poišćem

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Moja baba je to zvala drbljenice. Brašno, jaja sol i na mast.
Ako je to to?

A trinfus bi bil tronožac, kam god ga deneš nikam se ne prevrče

Na vrh