• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,916
Ma napeko sam ih se ja i ovako i onako.

Apsolutno nikakve razlike ja barem nisam osjetio.

Ako netko voli da bude svježe i hladno onda nek stavi kasnije.

Mene više muči što mi rerna nije u vaser vagu pa kad pravim deep dish pizzu paradajz hoće iscuriti prema naprijed 😂

Znam kada radim na tanko pizzu onda neke stvari kasnije ubacujem zato što se previše zapeče . Ovako kada radim deep dish apsolutno nikakve razlike ne vidim. I tako je to nešto između kuhanja na pari i pečenja. To se zapec ne može.

IMG_20230204_201218.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kasniš na fileke, ja sam ih frigao u petak za dedu, suprugu i sebe, pa se našlo još i za jučer omastiti brk 🙂👌🥂, ma u slast ti bili i dobar tek Vam želim.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Kapetane,bum ti otkril jednu tajnu. Većina ogulinskog kupusa ti je u stvari varaždinsko zelje🤫
Krivo....mi u Ogulinu nemamao kupusa!!😉, a po njivama nam ipak raste pravo zelje!!!

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
Ali po njivama varaždinskog područja. Imam prijatelja koji na šlepere vozi zelje za Ogulin
nitko nije kriv varaždincima kaj ne znaju prodavat kiselo zelje.... 🤭
ima par većih pogona za kiseljenje u Og, a sirovine za toliki kapacitet fizički ne mogu imati...plus, javlja im se problem uzgoja zelja kao monokulture, trips i ostali štetnici ih uništavaju...
i onda pomažu kolegama iz Vž da se riješe viška zelja...
i dočim kupus prođe Jasku, postaje zelje...;)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
i dočim kupus prođe Jasku, postaje zelje...;)
To je kao s vjetrom, od Sutle do drine puše, prije Sutle piha, poslije Drine duva, a kroz Slavoniju piri.
Ali gdje je granica kad se Vž zelje pretvori u kupus? 🤔

Najnoviji postovi

Na vrh