Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Jesu i obrazi tu? To je jedan od najkvalitetnijih komada mesa uopce.
Uz ovo krastavaca i paradajza samo posoljenih, dobrog kruha i hladnog gemista ili pive i shvatis da je zivot lijep. Hahahaha
Kupio ploce u lidlu. Mogu reci da su odlicne. Prije me mucilo da mi od ispod prve 2-3 bile dobre a dalje sve losije. Sad imam dvije ploce. Svaku pizzu mijenjam plocu i stavljam ju na vatru. Odlicno se ispece
Babuske su cisto fine, samo imaju puno kosti. I ona suncanica je fina kaj ju mali drzi na slici. Samo ih gusto narezi do kicme s jedne i s fruge strane, u brasno i na vrucu mast ili ulje. Nekad smo ih znali uloviti na desetke kila pa bi ih filetirali, fasirali i radili kao fasirene snicle od babuske. Jako puno posla, ali jako fini fasirani snicli