diabola1210
Član
- Tu od
- 25 Tra 2011
- Poruka
- 589
Evo i mojih rezultata ovogodisnje berbe: prosjek prinosa sirovog zrna 5300 kg/ ral ( jutro ), prosjecna vlaga 23 %, prosjecni hektolitar oko 70. Nije sjajno ali sa obzirom na ovu godinu nije ni lose.
Možeš si kupit ovakav digitalni termometar, samo ubodeš u vreću i provjeriš temp. ja imam isti takav i koristim ga za mjerenje vruće vode za šurenje pilića.
http://www.ebay.com/itm/Smart-Insta...342379?hash=item54219f52ab:g:AdUAAOSwDNdVpIrs
to znam,nego temperatura u vreci ,koliko treba visoka temperatura kukuruza u vreci da treba reagirati odnosno promjesati ili presipavati iz vrece u vrecu da se ne upali ,to sam mislio ,na temperature kukuruza u vreci ,taj dio me zanimaNerazumijem ..krajnja granica.. za taj termometar ili uskladišten kukuruz. Termometar mjeri : -50℃+300℃(-58℉+572℉).
Samo ove godine na istoj prikolici je 500 kg tezi nego prosle godineSuper si ti prošao, čovjek mi kaže da je prošle godine na 6 jutara imao 6 vagona, sad na istoj površini vagon i po. Ni kod nas nije bolja situacija, na 2.5 jutara 6,5 koševa od Sip-a 40-tke. Ali svagdje u okolici je loš...