husqvarna365
Aktivni član
- Tu od
- 24 Sij 2013
- Poruka
- 988
Kupio sam Laudis za 240kn/L ...To sam nasao naj jeftinije,,a veceras spricanje ako nebude kise
A da pospricas nakon kultivacije? Ja budem tako odradio jedan dio..Pa i kod mene isto nešta čudno. Več sam ima loše iskustvo jedne godine sa Travelom tak da me uopče nebi začudilo kad bi se za par mjeseci saznalo da su kemijali sa herbicidima. Več sam pisal o tome, Motikan i Travel kod mene i šurjaka skoro pa 0 bodova. Trava je požutila ali sad treba kultivirati a nakon toga če ona ponovo krenuti. Na jesen opet bude pun ku... trave. Totalno sam nezadovoljan a agronomi koji to prodaju nači će 1001 razlog zašto nije uspjelo, uglavnom uvijek sam ja kriv i uvijek ja (kupac) naj...e.
Ja sam na ral posijao lanjski pokusni bc 532 i klipan.
Tast nije znao da i tu sijemo te nije bacio gnoj rasipačem.
Znači posijano bez zrna gnoja,a predusjev je 10godišnja livada..kuruz je odličan,i niknuo je sav,nisam nažalost slikao,ali neki dekalbi bi se mogli sakriti za veličinom stabiljke koji su pošteno nagnojeni..sad je kultivirano,ali imam do tog bc-a par redi dekalba(isto bez gnoja) što je ostalo u sijačici,pa kad budem u prilici poslikat ću..