bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,661
Nise se pri slikanju mogao pomjeriti par metara napred da se nevidi ovaj znakIz današnje akcije, branje zrna u traktorske prkolice, pa prekipavanje na šlepu
Nise se pri slikanju mogao pomjeriti par metara napred da se nevidi ovaj znakIz današnje akcije, branje zrna u traktorske prkolice, pa prekipavanje na šlepu
Svaka čast. Jel to puž ili neka traka?Iz današnje akcije, branje zrna u traktorske prkolice, pa prekipavanje na šlepu
A kaj mi na forumu izgledamo neozbiljniEkipa znam da ste tek skinuli kukuruz , jel se mozemo baciti na sljedecu godnu.
Imam 3ha, koja su stajala pod djetelinama 5 godina, sad uzorano, plan je kukuruz na proljeće.
Zemlja je srednje teška, nije napravljena analiza tla.
Molim preporuku za dva-tri hibrida , napravio bi pokus na toj zemlji.
- 1.hibrid isključivo branje u zrno, prinos i vlaga prvenstveno bitno, jer se predaje u silos Garešnica
- 2.hibrid isto kao i 1. hibrid ali eto da se probaju dva različita hibrida , ovaj drugi bi neki kojeg divlje svinje nece skršiti
- 3.hibrid , branje klip ili zrno, ide na sušenje , za svinje i ovce - domaća upotreba
Gdje kupiti i narucivati sjeme u kraju oko Kutine, mislm na tretirano i ne tretirano?
NIje mi teško ni otići nekud po njega ako je to tretirano s nečim i da to služi nečemu?
Ionako računal da bude išlo oko 80000zrna po ha. Ne nikne sve ionako.
Koliko gnoja bacate, prvenstveno mislim to baciti u sadilici tj u red pri sijanju i kultivacija kasnije, jednom obavezna?
Jel špricate s nekim startnim gnojivom kao stimulatorom rasta RWE ALBIT? kazu 17% veći prinos...
Čime špricati protiv trave, pošto je na parceli to bila zadnje godine već podivljala trava i djetelini nigdje?
Hvala...i ekipa molim ozbiljne odgovore....bit cu zahvalan je tek krećem s ratarstvom osobno....
Kak ti dopuštaju financije.Ekipa znam da ste tek skinuli kukuruz , jel se mozemo baciti na sljedecu godnu.
Imam 3ha, koja su stajala pod djetelinama 5 godina, sad uzorano, plan je kukuruz na proljeće.
Zemlja je srednje teška, nije napravljena analiza tla.
Molim preporuku za dva-tri hibrida , napravio bi pokus na toj zemlji.
- 1.hibrid isključivo branje u zrno, prinos i vlaga prvenstveno bitno, jer se predaje u silos Garešnica
- 2.hibrid isto kao i 1. hibrid ali eto da se probaju dva različita hibrida , ovaj drugi bi neki kojeg divlje svinje nece skršiti
- 3.hibrid , branje klip ili zrno, ide na sušenje , za svinje i ovce - domaća upotreba
Gdje kupiti i narucivati sjeme u kraju oko Kutine, mislm na tretirano i ne tretirano?
NIje mi teško ni otići nekud po njega ako je to tretirano s nečim i da to služi nečemu?
Ionako računal da bude išlo oko 80000zrna po ha. Ne nikne sve ionako.
Koliko gnoja bacate, prvenstveno mislim to baciti u sadilici tj u red pri sijanju i kultivacija kasnije, jednom obavezna?
Jel špricate s nekim startnim gnojivom kao stimulatorom rasta RWE ALBIT? kazu 17% veći prinos...
Čime špricati protiv trave, pošto je na parceli to bila zadnje godine već podivljala trava i djetelini nigdje?
Hvala...i ekipa molim ozbiljne odgovore....bit cu zahvalan je tek krećem s ratarstvom osobno....
Kazna za ovo jeDrugi put napravi ovo, pa ih ne buš moral "častiti" View attachment 30019
Ma to je bila šala, da se svi malo nasmijuZJ, nisam u tom trenu opće gledao na znak, to je bilo slikano brzinski u hodu, jer nije bilo puno vremena. A kaj se tiče čašćenja, dečki su domaći, pa nije nikakav problem
Znakove koji privremeno ne važe obično se prekrije, i a rjeđe ih se skida.Kazna za ovo je
Uništenje ili oštećenje znakova za opasnost...
Meni sve jasno, ali da nebi neki gugel tragač krivo shvatil šalu pa ju isprobal u praksiZnakove koji privremeno ne važe obično se prekrije, i a rjeđe ih se skida.
Ovaj znak je znak zabrane, dakle nije znak opasnosti.
Prekriti trokut ili stop bi bil ozbiljni grijeh i moglo bi izazvati opasnost.
A ovo na slici je obična, namjerno loša, fotomontaža referirana na @bhorv -ov komentar.
@MUHA, kaj ti je ponestalo humora?