Super video. Ja u sub cu kultivirati prvi put u zivotu pa me zanima kak odrzavas pravac. Gledas prve kotace da idu po sredini reda ili? Raditi cu s 4 rednim olto a i sijana je 4 rednom penumatskom... davno sam probao s dvorednim ali vise sam posjekao, vise stete neg koristi... pa sam odustao od toga... a sad mi nema ko to napraviti...Evo video, ako nekoga zanima
da se nadovežem ako prvi put ideš u kultuvaciju, ako radiš sa četverorednim onda ideš u tragove traktora kako je sijano, a ako ideš sa dvorednim onda opkoračiš sa traktorom trag i kultivirašSuper video. Ja u sub cu kultivirati prvi put u zivotu pa me zanima kak odrzavas pravac. Gledas prve kotace da idu po sredini reda ili? Raditi cu s 4 rednim olto a i sijana je 4 rednom penumatskom... davno sam probao s dvorednim ali vise sam posjekao, vise stete neg koristi... pa sam odustao od toga... a sad mi nema ko to napraviti...
Nije obavezna, ali sam mirniji... Baš u ovakvim situacijama, di mi kutija za umjetno pokriva trokut.Pa kaj moraš imat rotirku na raketi? 🤔
Pritisak ulja ko primeni.