Ma baš smo jedna gamad,kak moremo to tak delati. Sram nas more biti a tebe ko jednog ozbiljnog čovjeka još više jer vrijeđaš narod koji dela dane i noći. Niko nikad nije umanjival i vređal tvoj posel ko mehaničara na kamionima jer se svi mi koji se koliko toliko kužimo u mehaniku znamo da je na tome ogromna muka. Al zajebancija je jedno a takav posel je drugo,i zato nije u redu da tak nekaj govoriš i tvrdiš da niš sa svojim novcima ne delamo. Dan danas nisi shvatil kak funkcionira svijet poljoprivredne proizvodnje jer si ostal u nekom filmu iz sedamdesetih a poljoprivreda i sustav su od onda napredovali za 300 posto. Stariji si sigurno od mene al pokaži malo poštovanja i nastavi terati zajebanciju al u razumnoj mjeri al budi čovjek i prihvati ju kad ide tebe.Očeš da polako pišem da možeš dobro pročitati i sigurno? Onda komentiraj.
Vi računajte kak oćete, baš se meni, al nije fer da ste takvi lopovi, kradete sirotinju, jel daješ račun za usluge? Znam kaj daješ? Svi živite od poticaja i nikad vam niš ne paše, da ste sa svojim radom to stekli sve ja bi vam skinul kapu, ovak vas nemrem skužiti.
Gunđate na sve a niš sa svojom novcina ne delate.
Kaj je stvarno toliki problem izvaditi 3 štifta i kardan.Raketa odmara u hladu jer ima malčer prikopčani, pa sam zval tečeka od žene da mi dojde pomoći😎🍻
Evo ga oporavio se,,, samo da opet nebude belaja,,Eeee jebaji ga,, nisam dugo čeko,, cccc
Danas poslije podne tuča grad sva ta sranja,, View attachment 37762