Za koju sjemenarsku kuću govoriš?Podsjećam poljoprivrednike da je Ukrajina bila mjesto za proizvodnju sjemenskog kukuruza tako da ga ove godine ima na tržištu ali vjerojatno će se sljedeće godine sijati tavanuša jer ga nebu bilo. Tako da si poduplajte kupovinu. Ja krčim zemlju ali razmišljam i o tome.
Popljuj me kak hočeš ali mi se iskreno bljuje od ovakvog paničarenja. Još nismo posijali ni ovogodišnju kukuruzu, ali već treba dizati paniku za drugu godinu. Ja osobno smatram da će nam u idućoj sjetvi se nametnut puno veći problemi od sjemena.ali vjerojatno će se sljedeće godine sijati tavanuša jer ga nebu bilo. Tako da si poduplajte kupovinu.
Znam da ti se bljuje i meni se od mnogo toga u poljoprivredi bljuje. Znači ove godine ima zrna jer prošle godine nije bio rat u Ukrajini. S obzirom da sve svjetske sjemenarske firme većinom koriste Ukrajinu i Rusiju za sjemenski materijal kukuruza slijedeće godine vrlo vjerojatno neće biti sjemenskog zrna. Bar ne u dostatnim količinama ako se nešto ne poduzme.Popljuj me kak hočeš ali mi se iskreno bljuje od ovakvog paničarenja. Još nismo posijali ni ovogodišnju kukuruzu, ali već treba dizati paniku za drugu godinu. Ja osobno smatram da će nam u idućoj sjetvi se nametnut puno veći problemi od sjemena.