ZGseljak
Iskusan lik
- Tu od
- 21 Srp 2018
- Poruka
- 2,911
Ista stvar kod meneJa prskam s 539 u drugoj brzoj, na 1100 okretaja motora, 3.5 bara, 04 dizne i trosim 350 l vode na hektar.
Ista stvar kod meneJa prskam s 539 u drugoj brzoj, na 1100 okretaja motora, 3.5 bara, 04 dizne i trosim 350 l vode na hektar.
sa čime radiš korekciju?Ja stalno idem sa lumaxom... Vecinom rotiram kuruza-ječam, i nema problema nikakvih, ječam uvijek bude super. I kukuruz uvjek bude čist, nisam primjetio da su korovi razvili neku otpronost. Sa sirkom nemam problema zato što ga svake druge godine spalim totalom po strnjaku pa je dosta čisto što se sirka tiče, poslije lumaxa nemam korekciie većinom (idem lumaxom prije nicanja). Jedan komad imam samo gdje skoro svake godine moram u korekciju zbog slaka, njega lumax ne rješava. Ovo je kod mene slučaj, možda neko ima drugaciju zemlju pa vrijede neka druga pravila.
Djeluje.Dali Adengo djeluje na nikle korove ako ne padne kiša?
Poljoapoteka Dobro Žakanje
Prvi put tretiran s njim, danas prskanje završio a sutra daju neku kišicu možda pa pitaž ako kiša preskoči dali su posao i novci bačeni?Još bolje djeluje tako.
Zavisi... Za slak motikan, mislim da može i deharban al nisam siguran. Za ostale širokolisne deherban, za sirak sam uzimao monsoon. Zavisi šta ima u ponudi.sa čime radiš korekciju?