• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2025

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,938
Posto nikosulfuron (Nicogan 0,8-1,2l/ha) u jednoj aplikaciji bas i ne riješi sirak planiram staviti k njemu rimsulfuron (Plaza cca 20g/ha).
A špricat cu samo oaze zahvacene sa sirkom, obicno od međe. Inace nemam problem s tim korovom, mozda ako se sve zbroji do max hektar povrsine.

Druga mogucnost je i po meni jos i bolja
Equip+Laudis.

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
953
Kod mene adengo nije odradio bas nista, isao sam sa principalom i on je super odradio i sad cu jos ove povrsine kaj su duo hibrid pospricati sa focusom. Adengo zadnji put kod mene

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,478
@markach Hvala na komentaru. Isto razmišljam i ja..

Ako bude korekcija i na širokolisne išao bi laudis equip jer nisam bio zadovoljan niti sa principalom niti sa calaris nikogan.

@Marko1986 Možda nisi pogodio vrijeme primjene. Ni ja nisam bio zadovoljan s njim dok sam probao prskati prije nicanja samog kukuruza.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,486
Radio sam Hector Flex ove godine u dva splita i dodavao u jedan split 0,3 l/ha Mustanga, zadovoljan sam.

Najnoviji postovi

Na vrh