Hass
Aktivni član
- Tu od
- 1 Srp 2019
- Poruka
- 740
A sa čim bi prskate i kada ?Nisu mi jasni ovi koji prskaju s najskupljom opcijom za tretman korova previkanim adengom pa onda idu u korekcije sa duplo jeftinijim kombinacijama!?
A sa čim bi prskate i kada ?Nisu mi jasni ovi koji prskaju s najskupljom opcijom za tretman korova previkanim adengom pa onda idu u korekcije sa duplo jeftinijim kombinacijama!?
Stres, možeš neki biostimulator sa fosforom i aminokiselinama ako je ljubičasto-crven, ali i ne moraš ništa jer ne opravdava ulaganje, a on se sam izvuče.Pozdrav čime da poprskam kukuruz poslje ovog vremena je sav pocrvenio
Mićo, da ga nisi podsjekao u špartunixu? Obično je to problem sušenja nakon šparatnja.Šta mu bi?
Kaj ti je bilo prošle godine na toj parceli?Pozdrav čime da poprskam kukuruz poslje ovog vremena je sav pocrvenio
Pa imaš čistu kukuruzu, kad si godinu prije imal pšenicu, a po strnu si šprical sa totalom koji je sjebenisao korove...Ja vec godinama spricam adengom i do sad nisam imao korekcije...evo i sad su mi lijepe ciste kuruze...po meni tu sigurno utjece i monokultura kod nekih...
Predusjev pšenicaKaj ti je bilo prošle godine na toj parceli?
I koji kukuruz si sad sijao?