• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2025

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,132
Gleda kukuruze sijane prije mjesec dana,em su male,em su žute il svijetlo zelene,i kao da stoje..kiša ih je popravo zaustavila.
Nije mi žao što sam kasnije sijao,barem zasada.
Jedne godine sam sijao 22.6 i bila bolja kuruza nego ona sijana u 4. Mjesecu,a 5.mjesec je bio izrazito kišan,pa su neki presijavali...

Nik89

Aktivni član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
178
Da li je pametno kultivirati sad makar nema naznake kiši? I koliko kg na hektar bi bilo pametno staviti za prvu kultivaciju. Prvi put radim pa nemam neku percepciju

antolo46

Aktivni član
Tu od
23 Srp 2014
Poruka
321
A sa čim bi prskate i kada ?
Ove godine elumis peak, više volim ove herbicide do 6-7 listova. Mogu i u split aplikaciju ako korovi nejednako niču, što sam i radio ove godine na jednom komadu, i učinak super

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,895
Da li je pametno kultivirati sad makar nema naznake kiši? I koliko kg na hektar bi bilo pametno staviti za prvu kultivaciju. Prvi put radim pa nemam neku percepciju
Ja sam danas dodal kan i zagrnut s malo zemlje pa kaj bude. Možda ovi kišonosni oblaki koji su trenutno u blizini Triglava, ne buju presušili prije nek dojdu do mene.
1748945937187.png

• Like
Reactions: H&S

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,263
Pa kultivacijom se prekidaju kapilare iz kojih isparava voda a gnojivo može čekati kišu ako je u zemlji,ja stavljam 200 kg po ha

Bilogorac1

Član
Tu od
17 Stu 2020
Poruka
52
Štima rima , sjetva bila 1.5
Ima šta su posijani oko 10.4 ti več zatvaraju redove.
A ovi sijani 1.5 usporila ih ona zima 10 dana poslje sjetve

Posljednje uređivanje od moderatora:
  • Like
Reactions: H&S

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
798
Ja sam sadio prvu turu 11-12.04. a drugu turu 28.04....
Prve sam već dvaput pokultivirao. Druga tura čeka kišu i prvo kultiviranje.

Najnoviji postovi

Na vrh