• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2025

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,792
Ima koristi od toga pogotovo za onoga tko ti proda! Ako se naviknu na plinske topove naviknuti će se i na to.

Case4220

Dobro znana faca
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
408
Slabo ove godine...

Prilozi

• IMG_20250811_113041.jpg
    IMG_20250811_113041.jpg
    76.8 KB · Pregleda: 54

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,546
Interesantno da su kroz pastira ušli,a nisu ga pokidali.i to već 4 večera zaredom,a pastir ispravan,pokošeno,dobro uzemljen,reklo bi se po PS
Danas sam zamjenio pastir sa jedne druge njive koji je malo jači

Izgleda da im se ta njiva baš sviđa,dvaput su ga vadili u sjetvi(triput sam ga sijao,i još sad nedaju mira :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cry::cry::cry::cry:

Najbolje će biti kad ga na dalekovod spojim

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
94
Jesu oni mjerodavni za sve ostale otkupljivace?
Vecinom oni prvi izbace cijenu, gledal sam bas na njihovoj stranici prije dva dana je bila 5 e niza nego danas, mozda nastave dizat svaka dva dana😂😂🙆🏻‍♂️ sala mala🫣

Axial

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
149
Interesantno da su kroz pastira ušli,a nisu ga pokidali.i to već 4 večera zaredom,a pastir ispravan,pokošeno,dobro uzemljen,reklo bi se po PS
Danas sam zamjenio pastir sa jedne druge njive koji je malo jači

Izgleda da im se ta njiva baš sviđa,dvaput su ga vadili u sjetvi(triput sam ga sijao,i još sad nedaju mira :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cry::cry::cry::cry:

Najbolje će biti kad ga na dalekovod spojim
Kod pastira obično je problem uzemljenje, naročito kada je suho. Zato se kod dugih ograda uz par žica koje 'tresu' vodi još jedna žica okolo koja služi kao uzemljenje i svakih toliko je ona spojena na tlo. Ta žica koja se vodi za uzemljenje ne treba biti na izolatorima. Veselje počinje kada se spoji direktno odjednom na žicu koja trese i na žicu koja je uzemljenje.

miha55

Član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
94
Sumnjam da budu dosli na 200e vjerojatno ce se kretat oko ove cijene koja sada je mozda koji euro gore. Citam isto da se ocekuju mali prinosi zbog suše i da zbog toga bude cijena osjetno visa nego prosle godine al sve je to rekla kazala🙆🏻‍♂️

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,546
Kod pastira obično je problem uzemljenje, naročito kada je suho. Zato se kod dugih ograda uz par žica koje 'tresu' vodi još jedna žica okolo koja služi kao uzemljenje i svakih toliko je ona spojena na tlo. Ta žica koja se vodi za uzemljenje ne treba biti na izolatorima. Veselje počinje kada se spoji direktno odjednom na žicu koja trese i na žicu koja je uzemljenje.
Ima vlage i uzemljenja ko u priči,sve je po ps
Pozvao malo lovce da pogledaju.ali kažu da to misu bile svinje nego jelen ili košuta,a za njih nemam spremno jer je nizak pastir

• Haha
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,785
Onda nek ti daju tu štetočinu za paprikaš, pa da nadomire štetu ;)

Najnoviji postovi

Na vrh