Vecinom oni prvi izbace cijenu, gledal sam bas na njihovoj stranici prije dva dana je bila 5 e niza nego danas, mozda nastave dizat svaka dva dana😂😂🙆🏻♂️ sala mala🫣Jesu oni mjerodavni za sve ostale otkupljivace?![]()
Kod pastira obično je problem uzemljenje, naročito kada je suho. Zato se kod dugih ograda uz par žica koje 'tresu' vodi još jedna žica okolo koja služi kao uzemljenje i svakih toliko je ona spojena na tlo. Ta žica koja se vodi za uzemljenje ne treba biti na izolatorima. Veselje počinje kada se spoji direktno odjednom na žicu koja trese i na žicu koja je uzemljenje.Interesantno da su kroz pastira ušli,a nisu ga pokidali.i to već 4 večera zaredom,a pastir ispravan,pokošeno,dobro uzemljen,reklo bi se po PS
Danas sam zamjenio pastir sa jedne druge njive koji je malo jači
Izgleda da im se ta njiva baš sviđa,dvaput su ga vadili u sjetvi(triput sam ga sijao,i još sad nedaju mira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje će biti kad ga na dalekovod spojim
Ima vlage i uzemljenja ko u priči,sve je po psKod pastira obično je problem uzemljenje, naročito kada je suho. Zato se kod dugih ograda uz par žica koje 'tresu' vodi još jedna žica okolo koja služi kao uzemljenje i svakih toliko je ona spojena na tlo. Ta žica koja se vodi za uzemljenje ne treba biti na izolatorima. Veselje počinje kada se spoji direktno odjednom na žicu koja trese i na žicu koja je uzemljenje.