• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kukuruz 2026

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,032
Meni na jednoj njivi jedno 20% posto nije izašlo van, Pajdaš je u pitanju. Mislio sam da su fazani odradili svoje ali sad sam išao po redu i vidio da je zrno u zemlji i da jedva da je pustio klicu. 2 tjedna ima kako je posijano.
Zanimljivo da je to jedno 8 redova jedan do drugog, nakon toga je sve normalno vani.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
721
Koliko moze sjeme cekati u zemlji bez dovoljno vlage da padne kisa da.nikne prije nego propadne sjeme? Proslo 8 dana, isao gledat sjeme, jedva da ima klice. Ima cak i sjemena koje se nije nista promijenilo...
Inače može čekati jako dugo (u suhom praktički isto mu je kao i u vreći), problem je ako samo malo krene klijati, pa onda bude suho i klica se osuši.....

Najnoviji postovi

Na vrh