H
Hrvach
Guest
Tako je nesuđeni radni kolega Makar sam ja čuo da se mišja groznica može prenjeti i termički obrađenim mesom, sad kolko je tu istine neznam
Tako je nesuđeni radni kolega Makar sam ja čuo da se mišja groznica može prenjeti i termički obrađenim mesom, sad kolko je tu istine neznam
Kastav, ako je mužjak skočio na ženku, mrdao s guzicom naprijed-natrag,a uz to nisu bili u pozi 69 nego ju je prašio od iza vjerojatno joj ga je uteral do kraja, izdahnuo od sreće i bacil se na leđa. Tak se pare kunići. E ako je tvoj napravio nešto takvo,a ženka ti se više neće seksat vjerojatno ju je obradio da joj je dosta za mjesec dana i da je ostala bređa. Hormoni divljaju u ženki isto ko i u ženi (valjda znaš kak je to kad si žensko), ako je ženka bređa počinje pojačano lučenje hormona koje često dovodi do promjene ponašanja. Ženke znaju skupljati sijeno,počinju biti urednije, ne daju se više dirati po trbuhu.....
Dok je ženka bređa nađi mužjaku neku dobru malu da se malo olakša i ispuca pred uskrs i nebude nervozan bez veze.
eh kad bi znala da li je pao na pod? ali koliko sam ja gledala nije pao jedino ako je a ja nisam registrirala.(davala sam im jesti ujutro). a ona crna nije uopće bila plašljiva i eto u utorak je več sijeno u kotilicu nosila.
e pa mogla bi pariti još onu mladu ženku no morala bi nekako to sa gajbama još nadopuniti jer uskoro i ja počinjem raditi.