baci ju slobodno pod muzijaka ta kilaza je i za ocekivati kod krizanaca sa 4mjeseci
Kod mene su unazad 1-1,5 mj svi i mogu reći da su dobro narasli. Recimo ova crna (ona je od susjeda) nije imala kilu, crvene su bile sitničke ( možda nisu imale oko 3 mj kako je rečeno, teško je odrediti kada nisu iz tvojeg legla) i jedna je evo super se popunila, dok drugoj još osječam sve kosti pod rukom kada ju pogladim. Njih dvije su zajedno u boksu, imam dojam da bolje jedu skupa ( ili da ih odvojim?), sa crnom je u boksu jedna mješanka kalifornijske ( ne vjerujem da je čista) i domaćih, baš je prekrasna bijela, sa tamnom njuškicom, a vrhovi dlaka kao da su joj posrebreni, ona je bila oko 1,5-2 mj kada je došla, sada ima oko 3,5-4 mj i kod mene je cca 2 tj duže od ovih crvenih, ona ima 2,5 kg. Ta crna i bijela su mi u principu najbolje napredovale od svih koji su kod mene, uz ovu kalifornijsku koju sam uzela kod iste osobe kao i crvene, a ona je zaista po veličini sada već kao velika crvena.
Kod ove kalifornijske me jedino muči što ima nekako čvornatu ( kao zapetljanu) dlaku po skoro cijelom tijeku, kada ju pogladim imam dojam da je puna kvrga.
Dakle crna ide kod muškoga kada se počne tjerati, male crvene će još malo pričekati svoj red i bar pola kile gore, bijela će također uskoro ići kod dečka ako se protjera.