S
smoki
Guest
Slavkoš ti je u Đurđenovcu odeš kod njega on drži kalifornijske a ja ti mogu poslat muškog drugu liniju
može neki broj od njega da ga kontaktiram pa da se dogovorimo!!!Slavkoš ti je u Đurđenovcu odeš kod njega on drži kalifornijske a ja ti mogu poslat muškog drugu liniju
Ma htio je čovjek pitati da li ima netko iz okolice ST ili samog ST a da ima kuniće koje želi prodati kao meso. Tako sam ja to shvatila.
a zašto čekaš 14 dana pa ja ih parim 10 dana uzastopce ako treba...kad sam imao samo 3 ženke 2 tjedna je to bilo samo udaranje po 2 sata u razmacima,pogotovo kad sam imao nz crvene njih se konstantno mora parit jer čim bude velik razmak od parenja do parenja mužjak se doslovce opusti i ne skaće kako treba,ja mužjake mjenjam kako mi se god prilika ukaže ako vidim da je mužjak lijep,zdrav,krupan odgovara standardima nema tih para koji će me odvuć da ga ne uzmem...
Mislim da je neprihvatljivo da čitatelj mora razmišljati "što je pjesnik htio reći", kad se može reći jasno.
14 dana od skoka, ono kada ljosne jadan kunić uz čudan zvuk, kao znak da je parenje uspjelo. Rečeno je da probam napraviti testno parenje cca 14 dana od skoka i tako ću vidjeti da li je skotna, ako bježi, viče, onda je najvjerojatnije skotna, ako ne, vjerojatno će tada biti spremna za novo parenje + možda koji dan.
Ova kalifornijska koju čekam hoće li se kotiti ili ne, ima otečeno spolovilo, lagano crvenkasto. Nije bordo ni ljubičasto kakvo je bilo neki dan crvenoj, nego onako lagano crvena boja, nije bijelo ružičasto. Mužjaku bježi i gunđa na njega. Baš me zanima bude li išta od nje ovih dana.
S koliko godina starosti mjenjate ili je preporuceno mjenjati muzjaka?
I ima li tko iz okolice ST ili ST , pitam cisto jer je jedan kolega pokazao interes za kupnju kunica za meso , a meni se neda , niti znam kak bi kemojao sa dostavom do ST, pa ako odluci uzimat da radje uzme od nekog iz okolice gdje nema komplikacija