Najveći problem nakon nesložnosti ljudi je nekonkurentnost malih proizvođača. Ne može se neko zvati ozbiljnim uzgajivačem za meso ako ima 5-6 ženki, on je hobist. Ali opet kad uđemo u EU,a to je uskoro ako nas slovenci ne zaj.., otvara nam se veliko tržište. Ko ima vremena neka pogleda cijene kunićjeg mesa u njemačkoj, austriji itd. Isto tako dobiva se popust na hranu ako se uzimaju veliko količine preko zadruge od jednog proizvođača,a u kranjem slučaju neko ko ima 50-100 ženki i vlastitu ratarsku proizvodnju može složiti vlastitu mješaonicu stočne hrane. Da imam tu količinu ženki prvi sam koji bi to napravio, elektronika i strojastvo su mi zanimanje tak da bi me bilo sram da neznam sam napraviti. Mislim da od svih nas na forumu Budinski zna najviše i bilo bi dobro ako imate vremena da napišete malo detaljnije iskustva oko takvih stvari pošto ste bili u zadrugi koja je izvozila u italiju. Opet se nakon svega javlja još jedan problem,a to su opet ljudi. Svako ima neke svoje ciljeve i želje,a mora vam biti jasno da je nemoguće dvojici udovoljiti,a ne više ljudi. Zato treba postaviti čvrsta pravila koja su jasna svima da ne bi bilo nesporazuma, što je čvršća ruka u vodstvu to je uspjeh bolji, ako je tako ne događaju se svađe i na kraju raspad sistema. Bolje je maknuti 2 čovjeka pa da je mir nego ostaviti i uništiti sve. Dam se kladiti da on svih ljudi koji su u početku nabrijani na ovu temu, bilo s foruma ili ne, na kraju će ih možda 30-40% ipak ostati kod svojih mišljenja,a ostali će odustati