nova krvna linija ekipa za tetoviranje i za novu sezonu izložbi
nova mlada ženka za priplod
još jedna nova linija i novi okot za izložbe i daljnji rasplod
ženka pred okot
ukupno 8 ženki za rasplod (7 crnih i 1 havana) i 3 mužjaka od tog 2 nove krvne linije muških i jedna ženska
prodaja kunića je dobra onolko kolko se uzgajivač brine oko nabavke nove i dobre kvalitetne krvne linije kunića i daljnjeg plasiranja, da se ne može dobro zaradit od njih nije istina samo je bitan marketing,ponuda proizvoda od kunića,dobra povezanost sa ostalim uzgajivačima i međusobno pomaganje u plasiranju što živih što obrađenih kunića,cijena od 40 kn/kg je sasvim ok cijena jer pojedinačno kunić koji mi pojede do 3,5 kg tjelesne mase zrna i sijena te vode što popije izađe me 50 kn,voda je bunarska,sijeno je košeno i skladišteno mojim radom i košnjom bez strojeva ne baliram,zrno je ječam i peleti te kad imam zobi i to stavim kad ne onda jbg,samo stalna nabavka rasplodnog materijala me košta te sve zarade ali to mi produžuje uzgoj i stavlja me tu malo više iznad nule,kod pilića je isto dobro samo ako imaš svoj matično rasplodno jato koje je kvalitetno imaš onda šansu da prodaš i jaja i piliće jednodnevne,tjedne,trotjedne ili čak kao novi pomladak za rasplod i uvijek imaš šanse da nekako plasiraš proizvod samo sjedeći kod kuće i čekajući da ti neko zakuca na vrata i kaže ćuo sam da imate to i to, tako nikad nečeš zaradit a kamoli išta napravit za dalje...