fešk kavezi su ti super,zibba hvala na informaciji za Pehru!!
pozz ,,dužina jednog kaveza je 2metra,,,u tih 2 metra ima 8 boksova kojima je visina 35,dubina 43 širina 25-cm,oka žice su 20x20,,kaveze sam kupio takve kakvi jesu,,postolje sam radio i sistem napajanjaFešk - kavezi su mrak, ja bi nešto takvo za tov. Koje su ukupne dimenzije stalaže, a koje pojedinog boxa?
gdje su ih kupio i koja je cijena ?wait):pozz ,,dužina jednog kaveza je 2metra,,,u tih 2 metra ima 8 boksova kojima je visina 35,dubina 43 širina 25-cm,oka žice su 20x20,,kaveze sam kupio takve kakvi jesu,,postolje sam radio i sistem napajanja
pozz ,,dužina jednog kaveza je 2metra,,,u tih 2 metra ima 8 boksova kojima je visina 35,dubina 43 širina 25-cm,oka žice su 20x20,,kaveze sam kupio takve kakvi jesu,,postolje sam radio i sistem napajanja
mislim da neće,,jer je tocno na sredini izmedu dva boksa!!Mislim da ti je ovaj oslonac dolje u sredini nepotreban, tu će ti se samo nakupljati izmet.
:icon_fU:Ljudi, može mala pomoć ...Danas sam uhvatio divljeg zeca (po veličini oko 3-4 mjeseca star) i sad ne znam dali da ga stavim sa ostalim zečevima što imam (slične starosti) ili da ga ostavim odvojenog i kakvi su izgledi da ne ugine tj. da se privikne na ovaj novi život (u kavezu)......