mislim da ovakav lijepo opisan razlog izlaska kunića iz kotilice upućuje samo na jedno
DA SE PRESTANEŠ BAVITI KUNIĆARSTVOM ILI NAPOKON NAPRAVIŠ PRAVE BOKSOVE JER KOLIKO MI JE POZNATO TI IMAŠ TAKVI PROBLEMA VEĆ GODINU NAJMANJE :mur::mur::mur::mur::mur::mur::mur:
lijepo si to napravio,,a vidim i da nema bez SULFADIMIDIN-a ništa,,,najbolji lijek sigurno--pozzz samo naprijedprofunkcionirao moj novi zečinjak za tov mladih.
Evo par fotografija..View attachment 5650
View attachment 5651
View attachment 5652
View attachment 5653
Namjeravam uzgajati kuniće pa bih prvo htio riješiti tržište, siguran plasman. Za početak bih kupio dvije čistokrvne kalifornijske.
300 kn? Kakav je to kunić? :icon_scratch:
Sto se tice bilo kakvog znaka u bilo kojem pogledu da sam primjetio nisam sve je bilo normalno i samo od jedanput nema dlake ispod vrata,ali to se ne siri samo je na tome mjestu.Imam dva muska kalif i oni su ok normalni.Dali bi to malo glupo pitanje moglo biti od podbradtka,mislim nije on preveli ali obadvije ženke ga imaju a muski ne,zasto je to tako jer svi jedu istu hranu.Ženke mi imaju oko 4 kg.Veterinar isto nezna kaj je to pa mi glupo malo davati bezveze ljekove u životinje.
Prijatelju jedan domaći lijek !
Evo i recepta :jedna žlica jestivog ulja i jedna žlica petroleja promješati i sa špricom ušpricati zecu u uši. Za dva do tri dana nema niti jedne krastice !!!
:icon_kidra: