duško dugouško
Član
- Tu od
- 28 Tra 2013
- Poruka
- 93
Samo prvo da naglasim ploče nisu karcenogene (Lesonit ploče), ali slične su po izgledu mislim da ih ima u svakom stovarištu grđevinskog materijala . Njihove dimenzije su 115 cm x 175 cm , cijena je negdije oko 100 kn komad (oko 100 kn neznam točno).
Nemoj se izvinjavati : Drink: a ni za veterinarom nemaš potrebe.Ako je živahna i jede normalno onda ti se neće još dan dva kotiti, ali tako bar znaš i da nije nešto krenulo naopako s okotnjom i mladima.Prvo na što bih posumnjao je ono što su ti i kolege napisali,drugo;neznam koliko imaš iskustva u tom hobiju pa malo bolje pregledaj ispod dlake,u kutovima kotilice : .izvinjavam se ja sam ivan i pozdravljam vas.da vas upitam,zenka mi kasni u okotu 6dana,nacupala je dlaku i napravila gnjezdo jos ikada i nista se nedesava.sise su joj ispale napolje i ispod zadnjih nogu sa strane joj je tvrd trbuh,kao da ima kobasice,to mi je moj vetrinar rekao da su to siptomi da je skotna.sta vi znate o tome?nije joj prvo kocenje i nije stara zenka,po njenom izgledu meni se cini da je skotna.u ponedjeljak je nosim veterinaru pa neka je on opipa.hvala unapred
LONE nisu ti daleko Vođinci ima veliki izbor i uistinu odlićne kvalitete orijaši Jakobović Ivan, 0919388491 biče mi drago ako vam pomognem.
bice da je lazna trudnoca,ima sam dezinfekciju kaveza prije parenja pa sam zagubio datum,ali ona je presisala svoj rok zasigurno,u kavezu bi vidio bar neki zna da je nesto izaslo iz nje.druga zecica mi ima termin 19. ovog mjeseca i krenula je polako da pravi gnjezdo,pa cemo vidjeti u cemu je problem sa nesudenom majkom.ja zenke parim samo jednom i pratim dali se muzjak izvrne i obavi posao,vidjet cemo dali sistem pali ako se okoti druga zecica.javim.pozivannata jesi je stavljao kod muzjaka vise puta u razmaku od par dana? Ako jesi moguce je da se prvi put "nije primilo" pa ti se zato cini da kasni s kocenjem.
sumnjam na laznu trudnocu,jedna zecica treba da se okoti 19 ili dan pre ili kasnije pa cemo vidjeti sta se desava.sta mislite o sodibikarboni kao lek kod nadimanja mladih zeceva?pozpusti je još par dana,ako se očupala,a stomak veliki,treba da se koti,možda samo nisi dobro zapisao datum,ili izračunao koliko je skotna.
Oprosti Duško, ali ne mogu izdržati a da ti ne skrenem pozornost da ploče na koje misliš u svom tekstu nisu lesonit ploče (proizvod drvne industrije) nego salonit ploče. Fešk, pucaj!Samo prvo da naglasim ploče nisu karcenogene (Lesonit ploče), ali slične su po izgledu mislim da ih ima u svakom stovarištu grđevinskog materijala . Njihove dimenzije su 115 cm x 175 cm , cijena je negdije oko 100 kn komad (oko 100 kn neznam točno).
Oprosti Duško, ali ne mogu izdržati a da ti ne skrenem pozornost da ploče na koje misliš u svom tekstu nisu lesonit ploče (proizvod drvne industrije) nego salonit ploče. Fešk, pucaj!
Ja bi molio za savjet .
Kupio ćerki dvije panonke za uskrs jedva našao zekana sa iskustvom od 10mj.
Sad im se netjera ili nešto neće okoćene su 09.02.2013 ako me nisu slagali ali tako je pisalo na gajbi sa tom ekipom.
Trebam ići na godišnji oko 22.07.2013 do 9.08.2013 i sad ako ostavim da se kote dok me nema bit"ce problema . imam ljude koji će doći u kontrolu jednom na dan ali sustav pojilica sa ventilom od vešmašine i pranje po istom sistemu 3-4 puta na dan. uz podršku tajmerom i stvar dobro radi ali to tjeranje me ubija
Kako to radi kod panonaca?
Znam da pravila nema ali kad očekivati da se tjeraju znam za tamno-crvenu boju na ulazu u tvornicu...
PITANJE :Kad tvornica dobija želju za tekućim kapitalom
Ja bi molio za savjet .
Kupio ćerki dvije panonke za uskrs jedva našao zekana sa iskustvom od 10mj.
Sad im se netjera ili nešto neće okoćene su 09.02.2013 ako me nisu slagali ali tako je pisalo na gajbi sa tom ekipom.
Trebam ići na godišnji oko 22.07.2013 do 9.08.2013 i sad ako ostavim da se kote dok me nema bit"ce problema . imam ljude koji će doći u kontrolu jednom na dan ali sustav pojilica sa ventilom od vešmašine i pranje po istom sistemu 3-4 puta na dan. uz podršku tajmerom i stvar dobro radi ali to tjeranje me ubija
Kako to radi kod panonaca?
Znam da pravila nema ali kad očekivati da se tjeraju znam za tamno-crvenu boju na ulazu u tvornicu...
PITANJE :Kad tvornica dobija želju za tekućim kapitalom