duško dugouško
Član
- Tu od
- 28 Tra 2013
- Poruka
- 93
Re: Kuničarstvo
vjerovatno gripa ha ha , prijatelju šalim se !!
vjerovatno gripa ha ha , prijatelju šalim se !!
Posljednje uređivanje od moderatora:
Pozdrav, Matija!Pozdrav TEŠKAR
reci mi kako moje cure, jer rastu dobro podnose djetelinu i kak im to daješ ja se bojim sa zelenim. sa Brankom se povremeno čujem.
Matija
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] prvo leglo nz,bijeli-5kom
pozz prijatelju,,radimo,pa valjda ce biti neštoBiće nešto od vas gospodine!
ako ko ima Belgijskih orijaša na prodaju nek se javi u inbox,traži se mlada ženka,minimum 3 mj starosti
izvinjavam se ja sam ivan i pozdravljam vas.da vas upitam,zenka mi kasni u okotu 6dana,nacupala je dlaku i napravila gnjezdo jos ikada i nista se nedesava.sise su joj ispale napolje i ispod zadnjih nogu sa strane joj je tvrd trbuh,kao da ima kobasice,to mi je moj vetrinar rekao da su to siptomi da je skotna.sta vi znate o tome?nije joj prvo kocenje i nije stara zenka,po njenom izgledu meni se cini da je skotna.u ponedjeljak je nosim veterinaru pa neka je on opipa.hvala unapredpozdrav jura handshake):
kunići su ti odlični,vidio sam ih uživo :icon_super: i imam dvije ženke od tebe.
Šta nemaš više kalifornijske ?Jedna kalifornijka od tebe mi je broj 1,ima 5,5 kg .
evo i tebe sa tvojim komentarima...ma glavni siBit će izgleda maneken.:8):
izvinjavam se ja sam ivan i pozdravljam vas.da vas upitam,zenka mi kasni u okotu 6dana,nacupala je dlaku i napravila gnjezdo jos ikada i nista se nedesava.sise su joj ispale napolje i ispod zadnjih nogu sa strane joj je tvrd trbuh,kao da ima kobasice,to mi je moj vetrinar rekao da su to siptomi da je skotna.sta vi znate o tome?nije joj prvo kocenje i nije stara zenka,po njenom izgledu meni se cini da je skotna.u ponedjeljak je nosim veterinaru pa neka je on opipa.hvala unapred