Danas je zečica počela pravit gnijezdo, znači počela je čupat dlaku i sve to.. danas je 15. dan od parenja.. zanima me je li to prerano da pravi gnijezdo, te je li sve u redu?
Imam problem sa zecevima,zecica se je okotila prije 4 dana i jucer sam naso jednog mrtvog van gnijezda i danas popodne jos jednog,sad neznam jel ima tu kakve pomoci il ce svi tako zavrsiti?
Imam problem sa zecevima,zecica se je okotila prije 4 dana i jucer sam naso jednog mrtvog van gnijezda i danas popodne jos jednog,sad neznam jel ima tu kakve pomoci il ce svi tako zavrsiti?
imam pitanje,s koliko mjeseci zec doseže spolnu zrelost da počne skakat na zečice?riječ je o križancu,ima 5 mjeseci,pa me zanima koliko još moram čekat,jer još nije zainteresiran za ženke
Jer netko drži kuniće slobodne?
I da li je to moguće... recimo uzmeš mužijaka i dvije ženke, recimo još kao male i dobro ih pripitomiš, ono, skoro ko kućne ljubimce, i onda ih pustiš nakon nekog vremena po ograđenom dvorištu...
jel bi se oni vračali u svoju gajbu gdje imaju hranu...vodu...?!
jel takvo držanje moguće?
Jer netko drži kuniće slobodne?
ako imaš sve ograđeno da nemaju kuda van i ako nema opasnosti da ti psi lutalice uđu u dvorište,slobodno ih drži preko dana vani na ispaši,pogotovo kad su razmaženi da neće nikuda bježati :9