ljudi trebam dva savjeta.
evo da krenem:
prvi savjet mi trebavezano za kuniće. za cca mjesec dana riješit ću se kunića. napravit ću pauzu prvo da sredim kaveze pa tek nabavka kuniča. trebam konkretno savjet koju pasminu i ako mi može netko nekoga preporučit: da li je bolje uzeti panonca, kaliforijskog ili novozelandskog kunića? za početak mi treba mužjak i ženka. ali neću sada ići u nabavku nego možda najesen.
a imam još jedno pitanje: da li postoje neki poticaji za bavljenje /uzgoj kunića?
možda sam preglupo pitanje postavila no u ovom trenutku sam u situaciji da ili ću promijeniti zanimanje ili ću se nečim početi baviti jer ću od nečega morati živjeti
evo danas sam bio u gudovcu i mogu vam reć što se tiće malih životinja najviše je bilo kunića
i kupio sam si kalifornijskog muškog star 3 mj i plato sam ga 100 kuna
to ste možda uzeli od gorana živka, ja sam isto uzeo ženku jednu.
Pozdrav. Imao bi jedno pitanje za iskusnije kolege kunićare; u čemu je problem ako se niti jedna od tri ženke kunića ne žele pariti? Radi se o panoncima, stavljamo ih već dva tjedna svakih par dana i ništa...
Danas je 32.dan otkako je moja zečica skotna i ja kao ozeblo sunce čekam mlade.Da li postoji mogućnost da ih nosi dan-dva duže?Neki kažu da svaka nosi 30/32 dana,a neki 30/34.Sigurna sam da je skotna,jer kada legne vidim kako se vrte u stomaku.Ne pravi gnijezdo,ali nije ni ona prije nje,pa se nadam da će biti ok.
153216 153153 153144 153128 153123
Mužjak star 3 mjeseca za prodaju !
ak si sigurna da je skotna onda se malo strpi :icon_winkle:
jer je moguče da koji dan prenese
jel čistokrvan,ima izrazito duge uši za kalifornijskog kunića