• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kunićarstvo

matimar

Novi član
Tu od
29 Sij 2014
Poruka
27
Re: Kuničarstvo

Evo napokon okotila se i moja kunica vjerojatno noćas, jutros kada sam išao gledat u gnjezdu ima dosta dlake, ali se nije okotola u kotilici u gnijezdu već u gajbi. U gajbi sam našao četiri komada lijepi krupni razbacani po gajbi i samo dva živa, ova dva se smrznula. Ova dva živa sam stavio u gnijezdo pa ćemo vidjeti da li će preživjeti, a ovo joj je prvi okot.

Bosko

Član
Tu od
18 Tra 2014
Poruka
87

Sada pošto ti je okotila tako malo trebao bi je pripustiti pod zeca kada mladi budu stari oko 15 dana. To što si našao mlade po gajbi ne mora značiti da se tu okotila može biti da ih je na sisi iznijela.

matimar

Novi član
Tu od
29 Sij 2014
Poruka
27

Upravo sam zvao čovjeka od kojeg sa nabavio ženku i on mi je isto to rekao, i da provjerim gnjezdo možda ima još koji unutra, jutros se nisam niti sjetio provjeriti gnjezdo.

matimar

Novi član
Tu od
29 Sij 2014
Poruka
27

Upravo sam provjerio kotilicu i pronašao ukupno šest malih kunića, ja prezadovoljan samo da svi prežive.

nera007

Član
Tu od
21 Lis 2013
Poruka
163

Upravo sam provjerio kotilicu i pronašao ukupno šest malih kunića, ja prezadovoljan samo da svi prežive.

To znači da ih je okotila ukupno deset,ili?Moja je prije dvanaest dana okotila 13 komada,jedno je uginulo kroz dva dana i bilo van gnijezda.Ostali su ok,progledali su i trčkaraju pomalo u kavezu.Neka ti je sa srećom!:icon_winkle:

matimar

Novi član
Tu od
29 Sij 2014
Poruka
27

Ma krivo sam napisao, okotila je 8 komada, 4 su vjerojatno okoćena u kotilici i još ova dva živa što sam ih našao van kotilice koje sam ja stavio u kotilicu, ujutro nisam provjeravao kotilicu, a kada sam popodne provjerio bilo ih je ukupno 6 sa ova dva što sam ih ja stavio u kotilicu.

maliodpalube

Član
Tu od
30 Lis 2012
Poruka
134

Ma nema mene tamo na tom fejzbuku. Ali će me svakako biti u nedjelju u Gudovcu. U potrazi za kalifornijskim kunićima. Uvjet je da su tetovirani ili da se mogu uredno tetovirati. Ako netko ovdje ima to što meni treba, neka slobodno ponudi na PP. Još ako kuniće želi mijenjati za patke (žive ili očišćene), onda je jako dobro došao u moj poštanski sandučić.

japac

Član
Tu od
13 Lip 2014
Poruka
85

pozdrav svima na forumu. Da li netko zna tko bi imao za prodati zečicu hajkoma u okolici Petrinje ili Siska. Dvoumim se između hajkoma i panonskog bijelog

JosipO

Član
Tu od
1 Lip 2014
Poruka
58

Pozdrav , imam ja čistokrvne Hycole kuniće stare 1,5 mj pa kad ćeš trebati tu sam . :)

japac

Član
Tu od
13 Lip 2014
Poruka
85

Nabavio sam si jednu skotnu zečicu panonskog bijelog a čitam da su i hycole dobra sorta za tov pa si premišljam s kojima da počnem i ne bi volio križati.

Zajec

Član
Tu od
1 Velj 2013
Poruka
125

Pozdrav , imam ja čistokrvne Hycole kuniće stare 1,5 mj pa kad ćeš trebati tu sam . :)

Pozdrav Josipe
dali si ih skoro vagao i jesi li zadovoljan sa težinom.

japac

Član
Tu od
13 Lip 2014
Poruka
85

Evo da se pohvalim moja se noćas okotila :(clap): Koliko sam uspio vidjeti ima ih 9 ili 10 nisam ih htio puno dirati

capo

Novi član
Tu od
23 Tra 2012
Poruka
9

Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje: koliko visoko od poda se postavljaju nipl pojilice da ih kunići mogu normalno dohvatiti? Sigurno postoje neke "standardne mjere"...

Najnoviji postovi

Na vrh