jimmy
Član
- Tu od
- 13 Ruj 2013
- Poruka
- 807
Robelar jesu to žive vage tako slabi?
Možda ti je samo jedno leglo podbacilo, ne mora značiti općenito!
Bar ovdje svi na forumu hvale te hile!
P.S. De objasni, molim te, koja je to rasa? Hybridni kunići kojih osnovnih rasa?
osnovne rase su nz.bijeli i kalifornija (tako su meni rekli),dok sam ih imao bio sam izuzetno zadovoljan
Dan danas kad križam te dvije vrste ispadnu lijepi kunići,brže,bolje napreduju od svojih "čistih" srodnika
danas kad pogledam po oglasnicima hilla mi nešto drukćije izgleda,moji nisu imali tako šiljaste njuške
o prirastu od 3kg u 3mj mislim da se ne isplati više ni prićati,to je više izuzetak neg pravilo ...
Ljudi da ja možda ne griješim ako kuniće odvajam sa 30 dana od majke.Gledam sad leglo od 20 dana 9 komada i nešto mi govori da ih ostavim 2mj. sa mamom.Već naveliko hodaju i izlaze iz kotilice.,piju vodu i prebiru po hrani.Možda mi je zato prirast slab.Radi se o hilama.
ja svoje odvajam sa 30dana ali od sad ću ih ostavit 10 dana duže,jer sam primjetio da su mi u zadnje vrijeme sitniji sa 30dana nego prije 3-4g.
i meni su rekli da bi to mogao biti razlog za slabiji prirast, ali kad pogledam odbijene sa 30 dana i one koje sam držao duže pod materom za nekih 3 mjeseca su izjednaćeni
Posljednje uređivanje od moderatora: