Re: Kuničarstvo
Poštovani " kuničar " rolebar
Dozvoljavam da svaki kuničar havali svoje kuniče ! jer tu daje cijelog sebe.
Ali nemogu si dozvoliti da se služimo paušalnim izjavama oko uzgoja kuniča na način da prezentiramo neznanje , a vezano za HAJKOM (HYCOLE) KUNIĆE ,da bi mogao davati komentire o toj rasi , istima bi se morao baviti ! pa samim time tvoje paušalne izjave kompromitiraju samog tebe kao i neki ostali komentari sa ovog foruma !!! Zatim - Nisi spomenuo ime kuničara kod
kojeg si ti to bio i uvjerio se u kvalitetu Hajkom kunića ? Ovako kroz tvoj komentar ispada da si bio kod mene ? i fingiraš neki razgovor ! A ja ti ovim putem šaljem poziv, da bi se rado upoznao sa tobom , popio kavu i popričao malo o kuničarstvu te razmjenio znanje ,jer kroz tvoje komentare na forumu ispada da imaš veliko znanjem i iskustvo što se tiče kuničarstva ? Pa ako bi TI to rado podjelio samnom bio bi ti vrlo zahvalan, volim i podržavam i tuđe savjete i iskustva , Naravno potkrepljene sa argumentirani. Javi se u PP.
Ovim putem molim sve iskusne kuničare a ima ih jako puno i bili su cjenjeni jer se od njh moglo puno toga naučiti ,koji su godinama kreirali ovaj forum . A pomagali kuničarima svojim znanjem kroz savjete koje su sticali kroz uzgoj ili literature. Podjelite svoje komentare kako nebi neki živjeli u neznanju !!!![/QUOTE]
Dragi ZAJEC , žao mi je što ste se pronašli u mom tekstu iako se nije odnosio na vas .No , kad ste se već potrudili da vam ne ostanem dužan odgovor . Kažete da svaki kunićar hvali svoje kuniće jer tu daje cijelog sebe . To ne mora biti točno jer ja svoje kuniće više kudim nego hvalim , a isto tako tu ne dajem cijeloga sebe . Postoji toliko toga ispred njih da oni zastupaju zanemariv dio u mom životu , A KAMOLI DA DAJEM CIJELOGA SEBE . Da bih davao komentare o nečem ne moramo se time i baviti pa tako ni sa kunićima . Npr . koliki nisu u politici ili recimo nogometu pa paušalno komentiraju o tome . Dalje ja sebe ne kompromitiram svojim izjavama kao što kažete . Već sam mnogo ranije ,nađite , napisao da su sve moje izjave moja osobna razmišljanja i iskustva i da ne moraju biti točna . Nije to Sveto Pismo .Što se tiće fingiranog razgovora sa nekim kunićarem koji je aludirate Vi i da mu kažem ime moram vas razočarati . Naime , ne dajem imena preko foruma . Uglavnom , istina je što sam napisao .Čovjek prodaje hajkoma te starosti i težine . A što se tiće kunića koji mi je ponuđen , a porijeklom je od ,,našeg uvaženog člana Zajeca " još nisam dobio odgovor o težini , ili se čeka da dobije još koji dekagram .Što se tiče poziva na razgovor i kavu moram Vas odbiti jer ne znam što bi pričali ako ja dajem izjave koje me kompromitiraju i prezentiram neznanje . Na PP Vam se neću javiti , a nemoite ni Vi meni . Daleko Vam kuća od moje . Inače JAsam već treća osoba koju ste ovako napali . Budite i dalje na forumu , i više nas obdarite svojim iskustvom i savjetima , a ne samo napadima .