Nisam baš zadovoljan sa Pehrinom smjesom,razmišljam o promjeni proizvođača!devil):
Moj ti je savjet da ne očekuješ nikakvu zaradu . Ako kuniće ne držiš iz čiste ljubavi i hobija ubrzo ćeš biti razočaran . Dakle ako misliš imati kuniće za sebe onda da , a biznis s njima zaboravi .Pozdrav ljudi imam 14 godina i počinjem se bavit poljoprivredom ,sada sam nabavio 6 mješanaca kaliforniskog kunića i novozelanskog kunića.Imam skromnu ušteđevinu i krenuo bi sa uzgojem zečeva.Do 2016 planiram imati 14 rasplodnih grla.Trenutni kunići stari su 1mjesec.S prvim leglom pokrio bi troskove i kupio gajbe,zatim bi poceo uzgajat rasplodna grla.Zanima me postupak drzanja zečeva,tržište,legalno prodavanje s papirima,hrana,smještaj,dodatni savjeti.I zanima me dali me podrzavate u mojoj ideji s obzirom da malo mladih se danas bavi ikojom granom poljoprivrede.
Pozdrav ljudi imam 14 godina i počinjem se bavit poljoprivredom ,sada sam nabavio 6 mješanaca kaliforniskog kunića i novozelanskog kunića.Imam skromnu ušteđevinu i krenuo bi sa uzgojem zečeva.Do 2016 planiram imati 14 rasplodnih grla.Trenutni kunići stari su 1mjesec.S prvim leglom pokrio bi troskove i kupio gajbe,zatim bi poceo uzgajat rasplodna grla.Zanima me postupak drzanja zečeva,tržište,legalno prodavanje s papirima,hrana,smještaj,dodatni savjeti.I zanima me dali me podrzavate u mojoj ideji s obzirom da malo mladih se danas bavi ikojom granom poljoprivrede.