I bit će, ali od potomaka jer ona mi za sada treba za rasplod! A i nju ću, ako Bog dá za jedno 2 godine!
Nije tajna, tražio je 50,- €, ali smo se "našli" na 30,- €! Njemu je bilo prilično hitno, a ja iskoristio priliku! Želja mi je bila čisto plava ženka jer sam prije par mjeseci kupio dva plavo-bijela muzijaka a dugo mi čekati dok ne dobijem svoje čisto plave ženke/-u. Sad MORAM malo smanjiti kupovinu jer sam ove godine već previše kupio! Kupim u Njemačkoj, a prodajem mlade u Hrvatskoj, pa mi računica nekako ne štima! :icon_hang:
A sto ja nikad na takve ne naletim,,,:s:
mislim na te kojima je hitno,,,,:tongue:
Ma zapravo trenutno o nikakvom prosirenju ne mogu razmisljati jer sve je to kod mene jos nedoreceno i visi u zraku,,,
Ali da bi se volio okusati i sa orijasima i sa panoncima to svakako,,,
boja meni ne predstavlja nikakav problem ali skwo je alergicna na bijele :icon_mrgreen: a ja bas mislio od robelara kupiti zenku panonku,,,
sam Bog da nije bilo vremena kad sam odlazio u Zg.
a moram priznati da u zadnje vrijeme samo ona vodi brigu o njima,,,
Trenutno sam sa 4 zenke i nekih 30-tak mladih, sto tek neki dan okocenih sto pred odbicem dakle 60 dnevnih,,,
Moram priznati da mi se jako dobrim pokazalo drzanje sa materom do 60 dana starosti, od kad sam poceo na taj nacin raditi nema vise napuhivanja niti proljeva,,,