druga hajkom puno gnjezdo svi mrtvi neke je i pojela e sad dali jih je ubila ili se mrtvi okotili. Uglavnom sve srednja žalost.
Imam jedno pitanje za uzgajatelje orijaških rasa.. Dali je istina da muški prestane rasti, ako mlad počne skakati i sa kojom starosti ih prvi put pripuštate?
Moja jedna zecica cijeli kavez demulirala,slamu baca na sve strane i uzasno je podivljala kao da je na nekim drogama. I stalno kopa po podu
Dali znas koliko su kg peleta pojeli?Danas 10 kom,23,40kg stari točno 3 mjeseca! hranjeni samo čakovečkim peletima,ja zadovoljan ali bi isto volio čut vaše komentare.
Danas 10 kom,23,40kg stari točno 3 mjeseca! hranjeni samo čakovečkim peletima,ja zadovoljan ali bi isto volio čut vaše komentare.
Ljudi dajte malo smanjite ribu. Ako za 95-100 dana nabiju čistoga 2,5-2,9 kg znaći da bi živi trebali sa tri mjeseca imati između pet i šest kila.Znamo i sami da šarci i orijaši imaju najviše otpada , i više od pola. Nastave li tako do godine dana bi mogli nabit oko dvadeset a bolji primjerci i trideset kila. To je već opasno za vlasnika jer se može desit da takav kunić napadne i ozljedi .Fino, fino!!
Moji tovljenici kad ih je 20-25 komada jedu cca.3 kg "valpovke" dnevno /1 vreća mi bude 3 dana! i zimske ture mi budu 2,5 -2,9 kg čistoga, bez glave ali sa jetricom, za 95-100 dana! Meni više nego dosta!