Levoflox, navodno slabDecki, jel zna tko kakav lijek protiv kihanja kunica? Donio sam jednog novog koji mi je sve moje izgleda zeznuo jer moji nisu prije kihali.
Nema tu puno pomoci. Moje je misljenje da to sve dolazi po zraku. Kod mene je sve bilo u redu dok nisam puno kemijao sa unosom friskih kunica tako da se kihanje nije moglo uopce cuti. Negdje u 6. mjesecu je prvo pocela kihati i smrcati jedna zenka, onda sam donio tri mlada kupljena kao za osvjezenje krvi od kojih su svi se rahzbolili i samo je jedna zenka ostala. Zatim od par saraca isto tako kihanje i zuto oko nosa. Potrosio sam trisulfon, muvisel bez rezultata. Kisu i dalje. Jednom sam kapao u nos operil kapi tjedan dana bez rezultata. Isto tako imam kunice koji ne kisu uopce. Malo sam razgovarao i neke kunicare to uopce ne brine nego to jednostavno ignoriraju. Meni je cudno jer je kod kunica bila tisina a sad se cuje kihanje. Razumijem da im prasina udje u nos pa ponekad kihnu ali ne ovoliko.
Hvala ti puno na odgovoru 😁E moj Ante izgleda da ti zapocinjes sa kunicima a ovdje su svi zavrsili. Dva tjedna nikog da ti odgovori. Ja ti jedino dajem moralnu podrsku i tapsanje po ramenu ako ti to nesto znaci. Puno ih je pocelo drzati kunice iz raznih interesa a ostali su samo oni koji tu ljubav imaju u sebi od djetinjstva.
Na pitanje na sta da pripazis kod kupnje. Da su kunici zdravi. Veseli u kavezu kod prodavaca, da traze hranu, da ispod repa nisu vlazni ni usrani, da im je dlaka zategnuta itd. Opci dojam da su veseli a ne da kunjaju.
Koji odgajivac, onaj koji drzi do kunica, uredno i kome nije pretjerano stalo da ti proda jer imas preprodavaca i trgovaca puno. Kod navedenih kunica koje trazis nemas puno sta birati. Uzmi za pocetak manje pa vidi kako ce ti ici dalje.
Ja sam imao nekoliko takvih i moram reći da se još nisam prevario! Jedan gosp.mi rekao da će doći iz Varaždina i nije došao na zakazani dan, javio se i ispričao se.Šta da se kaže na likove koji ti kažu da uzimaju kuniće samo da ih se malo pričeka, ali da će sigurno doći po njih, pa se to protegne mada se u međuvremenu jave da potvrde da će uzeti i da će samo javiti koji dan i nakon toga muk. Više se ne javljaju. Ono kažeš, jbg predomislio sam se, nemam love, daleko mi je ,a ne idem ipak u tom pravcu, ali ništa.
Vjerovatno predebela zenkaDali što ženkama dajete za parenje? Imam jednu ženku njemačkog šarca nikako da se upari, davao sam joj muvisel 5 dana i ništa.